Anamaria Vasile

Mulți au râs de Irinuca Loghin că a îmbrăcat rochia de mireasă la 40 de ani. Fiica Irinei Loghin a închis gura tuturor când a apărut așa la biserică. Fuego a întâmpinat-o și el și a ținut-o de braț

Irinuca Loghin s-a căsătorit la 40 de ani. Fiica Irinei Loghin a arătat splendid la nuntă.

Irina Loghin a devenit soacră pentru prima oară la 79 de ani. Fiica artistei s-a cununat religios anul trecut, pe 28 iulie, la Mănăstirea Cașin. Evenimentul a adunat întreaga suflare din muzica populară și s-a sfârșit la un restaurant de lux de pe malul lacului Floreasca.

Alesul ei este un tânăr din Târgu-Jiu, cu care are o relație de câțiva ani. La nuntă, Irinuca a sclipit la brațul soțului ei, purtând o rochie intens accesorizată în partea de sus, care îi punea bustul în vedere și îi lăsa umerii goi. De altfel, nu numai la nuntă a reușit să fie în centrul atenției. Artista încearcă în fiecare zi să se pună în valoare, lucru care îi iese, relatează playtech.ro.
Irina Loghin a ajuns la neurolog! „Accidentul vascular vine hoțește”

Irina Loghin a povestit despre momentele grele prin care a trecut. Artista a ajuns chiar la neurolog.

În vârstă de 80 de ani, Irina Loghin își trăiește din plin viața, cu bine și cu rele. Chiar și-așa, artista s-a speriat crunt într-o zi după ce i s-a făcut rău. Cântăreața a crezut că a făcut accident vascular cerebral, așa că a mers de urgență la doctor!

„Accidentul vascular vine hoțește. Eram după o noapte pierdută, foarte stresată. Nu prea îți dai seama de pericol. Am simțit un disconfort foarte mare, o amețeală puternică și am luat legătura prima dată cu medicul de familie. Apoi cu medicul cardiolog care mă tratează de 20 de ani și cu psihiatrul. Mi s-a spus «Mergeți de urgență la neurolog, că nu e de noi». Am ajuns la domnul doctor Dan Mitrea, unde am făcut toate investigațiile și am primit un tratament. La o săptămână s-a văzut efectul.

Recomandarea e ca fiecare persoană să știe să își facă analizele din șase în șase luni. Simptomele mele nu știu dacă au indicat un accident vascular, dar, totuși, poate ceva în apropiere, căci am o vârstă și eu. Au ei probleme tinerii, dar eu! Medicul a știut să pună degetul unde trebuie”, a povestit Irina Loghin, conform Click.