Anamaria Vasile

Au fost colegi de școală, iar, într-o zi, el i-a trimis cerere de prietenie. În scurt timp au început o relație amoroasă și pasională. Când femeia a hotărât să îl părăsească, botoșăneanul a decis să se răzbune cu fotografii din intimitate

Au fost colegi de școală, iar, într-o zi, bărbatul i-a trimis cerere de prietenie. În scurt timp au început o relație amoroasă.

Au urmat luni pline de pasiune și iubire, dar când femeia a decis să îl părăsească și să se întoarcă la soțul său, botoșăneanul a decis să se răzbune crunt pe fosta iubită.

A început cu amenințările, după care a trecut în a le pune în practică.

”O să public toate pozele tale şi la Fortunato Lucano şi la tati tău, peste tot, să văd şi eu dacă lui o să-i placă ce femeie are”; ” Te distrug şi mă distrug şi eu”; ”Nu îmi pasă de nimic, vei suferi cum o fac şi eu deja. Am postat tot să vadă toţi ce femeie eşti şi să vadă dacă el va putea să trăiască cu ruşinea asta şi dacă ai viaţă cu el. Nu trebuia să îţi baţi joc de mine, că eu te-am iubit”, au fost unele dintre amenințările bărbatului.

După ce bărbatul a trecut la fapte. În martie 2019, femeia a formulat plângere penală împotriva lui, înregistrată pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni, pentru săvârşirea infracţiunii de hărţuire şi şantaj. Femeia a arătat în instanţă că pârâtul l-a sunat pe soţul său şi i-a trimis acestuia mesaje, a ameninţat că va veni în Germania să-i distrugă, a publicat fotografii pe pagina oficială a restaurantului unde lucrează soţul ei, a trimis în privat administratorului, respectiv angajatorului soţului ei, poze cu ea în ipostaze intime, cum, de altfel a trimis şi tatălui ei şi familiei soţului, scrie Adevărul.