Anamaria Vasile

Surpriză uriașă după nuntă! Așa arată invitația la botezul fetiței Gabrielei Cristea! Am aflat când va avea loc evenimentul!

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au cununat religiosîn weekend-ul trecut, după șase ani de iubire. Căsătoriți civil, cei doi au făcut, acum, pasul cel mare și în fața preotului, astfel că, în acest moment, pot spune că iubirea lor s-a concretizat din toate punctele de vedere.

Mai mult, nici nu s-au stins ecourile nunții că vedetele au de pus la punct un alt eveniment important din viața lor.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se pregătesc de botez! Cine vor fi nașii micuței Iris

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se pregătesc de botezul mezinei, Thea Iris Selena, eveniment care va avea loc pe 6 septembrie. Reporterii WOWbiz.ro au intrat, în premieră, în posesia invitației oficiale concepute de părinți, în care se specifică locația în care va fi creștinată fetița, și anume Biserica Sfinții Mihail și Gavril Petrești, din Corbeanca, cei patru nași, Cristina Șișcanu, Mădălin Ionescu, Andreea Arama și Tudor Alesssandro Marin, dar și locul în care familia și invitații se vor distra la petrecere, concret un cunoscut ballroom din Pipera. ”Suntem foarte fericiți, abia așteptăm să o vedem pe fetița noastră botezată. Dacă nunta a fost una restrânsă, doar cu familia și persoane foarte apropiate, de data aceasta, va fi ceva grandios, demn de copilul nostru”, le-a dezvăluit prezentatoarea TV prietenilor.