Anamaria Vasile

,,Am făcut atac cerebral, am paralizat, mi-au spus că nu voi mai merge niciodată și soțul cu care trăisem 14 ani m-a părăsit după 5 zile.” Acum crede că paralizia e cel mai bun lucru care i s-a întâmplat. Ce a făcut după divorț e un caz unic

Riona Kelly are 37 de ani și a trecut prin câteva experiențe cumplite.

Riona este mama a patru copii, locuiește în Halifax și spune că a fost părăsită de soțul cu care trăise timp de 14 ani după ce a suferit un atac cerebral și era încă pe patul de spital, la 5 zile după ce a suferit atacul.

În urma acestei probleme medicale, Riona a paralizat de la brâu în jos și i s-a spus că nu va mai putea merge niciodată. Dar femeia nu a confirmat diagnosticul tragic al medicilor, soțul ei ei insistă că i-a spus că dorește divorțul în dimineața dinaintea atacului cerebral și că a vizitat-o în spital în timp ce avea și grijă de copii.

Riona a făcut primii ei pași la doar 8 săptămâni de la atacul cerebral și și-a găsit fericirea împreună cu Keith, antrenorul care a ajutat-o să se recupereze atât de repede! Acum Riona poate merge fără ajutor prin casă, folosește cârje și are nevoie de cărucior doar dacă călătorește pe distanțe foarte mari.

Ea a mărturisit: ,,După ce că am suferit un atac cerebral și că am paralizat, am mai avut și de îndurat faptul că mi-am pierdut partenerul cu care trăiam de 14 ani. După ce mi-a cerut divorțul, m-am simțit complet singură. După 5 zile în spital, mi-au spus că îmi poate lua și un an să mă recuperez, dar după 6 săptămâni mi-au zis că nu voi mai merge niciodată. Simțeam tentația să renunț, dar a trebuit să fiu puternică pentru copiii mei, așa că atunci când am reușit să fac primii pași a fost uimitor.

Am postat pe Facebook spunând că vreu un antrenor personal și niște prieteni mi l-au recomandat pe Keith. După prima ședință, am păstrat legătura și relația noastră a înflorit de acolo. Acum suntem împreună de 11 luni, copiii îl plac și în sfârșit simt că am viața pe care o merit. Privind înapoi îmi dau seama că aveam o căsnicie mizerabilă, iar soțul meu m-a abandonat când aveam cea mai mare nevoie de el.

Keith spune că îl inspir, dar mă încurajează în fiecare zi și înțelege durerea prin care trec. Îl iubesc mai mult pe zi ce trece. Privind înapoi, ceea ce mi s-a întâmplat a fost cel mai bun lucru din lume pentru mine.