Anamaria Vasile

Mihai Bobonete, mesaj romantic pentru soția sa, după ce o ia la mișto în fiecare stand-up. Nu ți l-ai fi imaginat așa

Mihai Bobonete, actor de strand-up comedy și fost prezentator TV, a postat un mesaj romantic pentru soția sa, pe Facebook. Ce a scris actorul pentru partenera lui?

Mihai Bobonete a postat un mesaj romantic pentru soția sa
Mihai Bobonete, sau Bobiță din ”Las Fierbinți” ,este și un romantic incurabil, pe lângă actor de stand-up comedy și fost prezentator TV al emisiunilor ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, ”Jocuri de celebritate” și ”Vocea României Junior”. Deși în show-urile sale o ia ”la mișto” pe soția sa de câte ori are ocazia, Bobonete știe să facă un echilibru, aducând în relația sa și altfel de momente decât cele întâlnite pe scenă.

Actorul are o relație de mai bine de 25 de ani cu jumătatea sa, Cătălina, au și doi copii adorabili împreună și încă știu să se surprindă. De această dată, actorul a făcut un gest prin care și-a declarat iubirea față de mama copiilor săi. Bobonete a postat o fotografie în care se află alături de Cătălina, în descrierea pozei lăsând un mesaj despre chimia unui cuplu, ceva care le descrie relația.

[rssposition position="1585321041" template="lista"]

”Chimia unui cuplu este atât de complexă”
„Chimia unui cuplu este atât de complexă şi de uluitoare, încât a da o reţetă pentru o lungă căsnicie este un lucru hazardat şi periculos. Presupun, totuşi, că secretul ar sta în combinaţia acestor trei cuvinte: înţelegere, toleranţă, armonie” H.Mălăele”, a scris Bobonete.

Reacția soției sale nu o știm, dar cea a fanilor săi, da. Oamenii au rămas impresionați de alegerea mesajului, în josul fotografiilor regăsindu-se numai comentarii flatante. ”Familie frumoasă și fericită!/ Bravo, respect!/ Să fiți iubiți!/ Ce soție frumoasă aveți!/ Exact aceasta e formula!/ Singur cuvând, bre: respect!”, sunt câteva dintre comentariile oamenilor care îl admiră pe actorul din ”Las Fierbinți”.

Loading...

Parteneri:

[rssposition position="1585321047" template="doua-coloane"]