Anamaria Vasile

Mihai Bobonete, mesaj romantic pentru soția sa, după ce o ia la mișto în fiecare stand-up. Nu ți l-ai fi imaginat așa

Mihai Bobonete, actor de strand-up comedy și fost prezentator TV, a postat un mesaj romantic pentru soția sa, pe Facebook. Ce a scris actorul pentru partenera lui?

Mihai Bobonete a postat un mesaj romantic pentru soția sa
Mihai Bobonete, sau Bobiță din ”Las Fierbinți” ,este și un romantic incurabil, pe lângă actor de stand-up comedy și fost prezentator TV al emisiunilor ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, ”Jocuri de celebritate” și ”Vocea României Junior”. Deși în show-urile sale o ia ”la mișto” pe soția sa de câte ori are ocazia, Bobonete știe să facă un echilibru, aducând în relația sa și altfel de momente decât cele întâlnite pe scenă.

Actorul are o relație de mai bine de 25 de ani cu jumătatea sa, Cătălina, au și doi copii adorabili împreună și încă știu să se surprindă. De această dată, actorul a făcut un gest prin care și-a declarat iubirea față de mama copiilor săi. Bobonete a postat o fotografie în care se află alături de Cătălina, în descrierea pozei lăsând un mesaj despre chimia unui cuplu, ceva care le descrie relația.

”Chimia unui cuplu este atât de complexă”
„Chimia unui cuplu este atât de complexă şi de uluitoare, încât a da o reţetă pentru o lungă căsnicie este un lucru hazardat şi periculos. Presupun, totuşi, că secretul ar sta în combinaţia acestor trei cuvinte: înţelegere, toleranţă, armonie” H.Mălăele”, a scris Bobonete.

Reacția soției sale nu o știm, dar cea a fanilor săi, da. Oamenii au rămas impresionați de alegerea mesajului, în josul fotografiilor regăsindu-se numai comentarii flatante. ”Familie frumoasă și fericită!/ Bravo, respect!/ Să fiți iubiți!/ Ce soție frumoasă aveți!/ Exact aceasta e formula!/ Singur cuvând, bre: respect!”, sunt câteva dintre comentariile oamenilor care îl admiră pe actorul din ”Las Fierbinți”.