Anamaria Vasile

Oana Zăvoranu, prima declarație legată de propriul reality show! Vedeta a surprins din nou pe toată lumea

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai directe vedete din la noi. Tocmai de aceea, oamenii ori o iubesc și o admiră pentru stilul ei vulcanic, ori nu o suportă. Indiferent de părerea celor din jur, bruneta a declarat în nenumărate rânduri că nu are de gând să se schimbe pentru nimeni și că nu va înceta să spuncă ceea ce gândește cu adevărat, indiferent de faptul că cei din jur s-ar putea simți lezați de afirmațiile ei.

Felul ei de a fi și personalitatea puternică îi atrage pe fanii Oanei Zăvoranu și îi face mai curioși în legătură cu ea,. Deși este destul de deschisă în legătură cu viața ei și publică deseori imagini și gânduri pe rețelele de socializae, fiind tot timpul în legătură cu admiratorii, unele persoane ar vrea să o vadă mai mult. Nu demult ea a fost întrebată dacă și-ar dori să aibă prorpiul show de televiziune. „Ce zici de un reality cu Oana Zăvoranu? Sigur nu ne-am plictisi să te vedem în fiecare zi”, i-a scris o fană frumoasei brunete.

 

„Zic că nu aș avea răbdare să fie o cameră în sufletul meu 100% din timp, zic că am dreptul să vorbesc și să arăt doar ce consider eu, zic ca NU… Deși privitul pe gaura cheii, în casa altuia, este ce place lumii cel mai mult în ziua de azi, pentru cp lumea aia nu are o viață proprie, ci trăiește virtual, bolnăvicios și meschin”, răspuns Oana Zăvoranu.

Loading...