Anamaria Vasile

Diana Dumitrescu, în bikini, însărcinată în 8 luni. Mesajul emoționant transmis cu puțin timp înainte de a naște

În al treilea semestru de sarcină, Diana Dumitrescu mai are puțin până va aduce pe lume primul ei copil. Este un copil mult dorit, la care a visat toată viața ei, așa că nu este de mirare că face orice pentru a se lăuda cu mircolul de care se bucură în aceste momente.
Drept urmare, Diana Dumitrescu s-a tot etalat, în această vară, în diverse costume de baie care îi pun în evidență burtica de gravidă. Și, să recunoaștem, în afară de burtica cu pricina, abia îți dai seama că e însărcinată! Actrița arată demențial și suntem siguri că își va recupera silueta rapid, după naștere.

Mesajul Dianei Dumitrescu
Alături de poza cu pricina, Diana Dumitrescu a transmis și câteva cuvinte emoționante. Vedeta își urlă fericirea și mărturisește că este entuziasmată că visul ei, cel de a-și întemeia o familie, devine în sfârșit realitate. Recunoaște că nu are relație perfectă și roagă ca oamenii să îi permită să țină anumite lucruri din viața ei doar pentru ea.

„Dacă mi-ar fi spus cineva acum un an că voi fi așa, însărcinată, nu aș fi crezut!
Sunt fericită! Sunt foarte fericită! Pentru mine, copilul pe care îl port în pântec este o adevărată minune, pe care nu o mai așteptam. (…) Mai am ceva până nasc și nu vreau să dau detalii despre acest subiect, pentru că este ceva ce ține doar de familia mea, așa că va rog frumos, nu mă mai întrebați.

Vă mulțumesc din suflet că mă urmăriți într-un număr atât de mare. O să va țin la curent cu evenimentele din viața mea, atât cât cred eu de cuviință că trebuie să împărtășesc”, a fost o parte din mesajul actriței.