Anamaria Vasile

Ce spune mama Luizei Melencu, despre faptul că a fost folosit telefonul fiicei sale: „Am fost apelată pe Facebook”

Mama Luizei Melencu are în fiecare zi în suflet speranța că fiica ei este încă în viață și speră ca această anchetă a crimelor din Caracal să aibă un final fericit. Monica Melencua oferit câteva declarații cu privire la faptul că telefonul fiicei sale a fost folosit în noaptea de miercuri spre joi, atunci când Luiza ar fi ieșit de pe grupul de Whatsapp în care se afla, alături de colegii de școală.

Au apărut informații șocante cu privire la cazul crimelor din Caracal. Un detaliu bombă a fost punctat azi, anume acela că telefonul Luizei Melencu ar fi fost folosit în noaptea de miercuri spre joi, iar fata ar fi ieșit din grupul de Whatsapp în care se afla alături de alți colegi de școală. Mama fetei, Monica Melencu susține că o colegă de-ale Luizei a sunat-o pe Facebook și i-a mărturisit că Luiza a ieșit de pe grupul de Whatsapp, iar acest lucru nu îl poi face decât dacă ești în posesia telefonului persoanei în cauză.

„La ora 10.25 de dimineaţă am fost apelată pe Facebook de prietena de clasă a fiicei mele, care mi-a zis că la ora 00.56 pe grupul de WhatsApp al clasei a apărut mesajul că Luiza a ieşit de pe grup. Fata este plecată acum în vacanță, dar a semnalat acest aspect şi Poliţiei. I-am dat numărul de telefon al unui domn poliţist de la Criminalistică. Telefonul Luizei nu a fost găsit deocamdată de anchetatori. Fata care m-a sunat zice că nu putea să iasă de pe grup decât dacă folosea telefonul”, a povestit Monica Melencu, la Antena 3.

Cu ultima speranță din suflet, femeia a declarat că polițiștii i-au comunicat faptul că vor verifica dacă telefonul Luizei a fost folosit și într-adevăr cineva a ieșit de pe grupul de Whatsapp sau pur și simplu numărul a fost șters din grup pentru că era de prea mult timp inactiv.

Martor-cheie, declarație cutremurătoare despre Alexandra Măceșanu

Misterul cazului din Caracal se adâncește pe zi ce trece. Un martor-cheie, care susține că până acum i-a fost teamă să vorbească a ieșit la lumină și a aruncat o bombă pe care nimeni nu o anticipa. Mai exact, potrivit informațiilor oferite de antena3.ro, se pare că acesta ar fi văzut întregul moment în care 3 indivizi o preiau pe Alexandra Măceșanu și o transferă cu ajutorul unei mașini.

Loading...