Anamaria Vasile

TEST: Alege o imagine și află de ce nu ai noroc în dragoste

Nu toată lumea se poate bucura de o iubire ca în filme, astfel că foarte multe persoane sfârșesc prin a fi nefericite în relația de cuplu și chiar se simt foarte singure și neimportante. Dacă și tu te numeri printre ele, este cazul să vezi ce anume îți lipsește și de ce nu ai noroc în dragoste.

Psihologii au dezvoltat cel mai tare test, cu ajutorul căruia vei putea afla de ce numai noroc în dragoste. Alege una din cele patru imagini și bagă la cap explicația celei alese de tine!

Imaginea 1. Dacă aceasta este imaginea pe care ai ales-o află că îți lipsește încrederea în tine, iar acesta este principalul motiv pentru care nu ai noroc în dragoste. De foarte multe ori îți este foarte teamă să lansezi o conversație, iar din această cauză, nu te poți apropia de nimeni.

Imaginea 2. Dacă ai ales imaginea cu numărul 2, ești o persoană care pune foarte mult suflet în relația cu partenerul de cuplu. La un moment dat, ai tendința de a-ți sufoca partenerul, iar din această cauză, de foarte multe ori, ai avut parte numai de eșecuri. Schimbă-ți mentalitatea și se vor schimba și lucrurile, pentru tine!

Imaginea 3. Dacă ai ales acest cuplu, află că nu ai noroc în dragoste din cauza faptului că ești o persoană extrem de indiferentă. te atașezi ușor la început, dar mai apoi uiți complet de omul de lângă tine, iar acest lucru îți aduce numai minusuri.