Anamaria Vasile

Ce s-a găsit în curtea lui Gheorghe Dincă, după primele săpături. „Sunt şocat! Nu ştiu cine ar putea să-i ajute”

Noi informaţii în cazul Caracal! În curtea lui Gheorghe Dincă sunt zeci de poliţişti, procurori şi criminalişti care continuă cercetările. Încă de la primele ore ale zilei a fost adus la faţa locului un buldoexcavator şi au fost făcute primele săpături. De asemenea, copacii din curte au fost scoşi.

Curtea lui Gheorghe Dincă este cercetată metru cu metru! Au fost făcute şi primele săpături, iar Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, este de-a dreptul şocat. Acesta a dezvăluit în urmă cu puţin timp că oamenii legii au săpat aproximativ patru-cinci metri în curtea inculpatului şi s-a descoperit o adevărată groapă de gunoi. Fel de fel de obiecte şi materiale îngropate!

[rssposition position="1585321041" template="lista"]

Potrivit celor spuse de Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, groapa de gunoi se întinde pe sute de metri şi, deşi au săpat până la cinci metri adâncime, încă nu au ajuns să dea de pământ. De asemenea, lui Tonel Pop i-a atras atenţia o antenă foarte mare, despre care Gheorghe Dincă a spus că pe ea stăteau porumbeii.

„Sunt şocat! Nu sunt gunoaie, e o groape de gunoi. Zeci, sute de metri şi pe adâncimi de 4-5 metri. Nu au ajuns undeva să dea de pământ. Au săpat patru-cinci metri, cred că o să dea de apă şi de pământ nu. Deşeurile le iau şi le sortează pe fiecare în parte şi pe ce cred că au un interes, vor lua la expertiză. Sunt şocat! (…) Nu ştiu cine ar putea să-i ajute să caute acolo. A fost întrebat, dar nu dă explicaţii prea mult. Are o antenă foarte mare, imensă, ancorată. Am aflat că e o chestie pe care stau porumbeii. Atât am vrut să aflu şi am aflat. E o chestiune înaltă, zici că e un centru de telecomunicaţii acolo.”, a declarat Tonel Pop pentru România TV.

Întrebat de atitudinea lui Gheorghe Dincă privind aceste descoperiri, Tonel Pop a mărturisit că „el este boierul” anchetei, cel care indică. Ieri, la indicaţiile sale, criminaliştii au fost puşi în nişte situaţii stânjenitoare de inculpat, fiind nevoiţi să caute până şi în excremente.

[rssposition position="1585330010" template="lista"]

De asemenea, avocatul familiei Luizei a menţionat că Gheorghe Dincă se crede un fel de vedetă şi că îşi bate de joc de tot ce presupune această anchetă. Stă jos, mănâncă, bea apă şi arată cu degetul. Dacă bate soarele, i se face umbră, timp în care, anchetatorii au parte de descoperiri îngrozitoare.

„El este boierul acestei anchete, este cel care indică. Ieri a indicat să ducă nişte canale ca să scoate mizeria de acolo, că ar fi aruncat ceva de acolo. I-a pus în nişte situaţii stânjenitoare. Părerea mea este că are o bucurie lăuntrică şi că se crede un VIP, un om important… Nu ştiu ce a făcut până acum, dar e infernal. Îşi bate joc. Dânsul stă pe scăunel şi se uită cum umblă oamenii ăştia. Ei caută în gunoaie, el arată cu degetul. El dă indicaţii, apoi vrea păpică, apică. Vrea să stea jos, bate soarele, îi trag copertina să fie umbruţă că nu poţi, te reclamă la CEDO… Are avocat din oficiu care este permanent acolo, îl însoţeşte. Eu cred că trecem de toamnă şi nu o să poată să sorteze groapa lui de gunoi. E doar prima parte… Nimeni nu se aştepta să aibă groapă de gunoi pe sute de metri”, a mai spus avocatul familiei Luizei.

Loading...

Parteneri:

[rssposition position="1585321047" template="doua-coloane"]