Anamaria Vasile

Pe ea a părăsit-o pentru Dana Rogoz! Cum arată prima soție a regizorului Radu Dragomir

Dana Rogoz este astăzi una dintre cele mai cunoscute vedete din showbizul românesc. A debutat în TV încă de pe vremea când era doar o copilă. A râmas în memoria telespectatorilor drept Abramburica, personaj pe care l-a interpretat ani de zile într-un serial de televiziune pentru copii.

În ceea ce privește viața personală, vedeta, în vârstă de 33 de ani, este căsătorită cu regizorul Radu Dragomir. Cei doi și-au unit destinele în anul 2012, din mariajul lor rezultând un băiețel, Vlad.

Soțul Danei Rogoz a mai fost căsătorit o dată. Din mariajul cu actrița Ozana Oancea a rezultat și un copil, Barbu. Actrița Ozana Oancea, în vârstă de 48 de ani, a vorbit, în urmă cu ceva timp despre relația cu fostul ei soț.

„Eram plecată în lume, dar aveam multe zile libere. Aveam timp să stau acasă, cu tatăl copilului meu. Cu el am avut o relație de concubinaj vreme de vreo 12 ani. Ne-am căsătorit înainte să se nască Barbu. Ne-am cunoscut la Teatrul Podul, un teatru studențesc. Eu eram studentă deja la Teatru, iar el era student la Electronică. A terminat Electronica, cu chiu cu vai, iar apoi a făcut regie de film. Ne-am căsătorit abia când am aflat că o să-l am pe Barbu, ne-am codit mult, asta și pentru că eu detest cuvântul „divorț”.

Eu nu am visat rochie de mireasă, nu mi-am dorit. Și nici n-am avut. Iar apoi, când am rămas însărcinată, pur si simplu m-am gândit să avem același nume. Și a fost o formalitate, de 15 minute, cu părinții, atât. Dar nu i-am dat o importanță prea mare. Apoi a trebuit să-mi schimb buletinul, toate actele, în afară de permisul de conducere. N-am apucat să-l schimb și pe acela, în cei 3 ani de căsnicie, deci după aceea mi-a fost mai ușor…”, declara Ozana Oancea pentru revista Tango.

Loading...