Anamaria Vasile

WOW! Carmen de la Sălciua, mai sexy ca niciodată! Fotografii BOMBĂ cu artista

Carmen de la Sălciua este considerată cea mai sexy cântăreață din lumea muzicii de petrecere și, am putea spune noi, nu e degeaba văzută în acest fel.

De curând, Carmen de la Sălciua a fost pentru câteva zile în Delta Dunării și, apoi, pe Litoralul românesc, prilej perfect pentru o serie de fotografii de-a dreptul incendiare.

Carmen de la Sălciua a decis să profite la maximum de cele câteva zile libere pe care le-a avut, înmtre diversele recitaluri la care este solicitată, și a fugit în Delta Dunării și, apoi, la mamaia, sperând că va putea profita de vremea bună anunțată. Iar dacă în Deltă a avut noroc și, evident, a făcut o serie de fotografii de-a dreptul fierbinți, purtând un costum de baie care să îi pună în valoare la maximum formele de fotomodel pe care le are, nu la fel de norocoasă a fost pe Litoral. Cu toate acestea, Carmen de la Sălciua nu s-a lăsat descurajată și, în ciuda faptului că a fost ”prinsă” de câteva averse de ploaie, nu a renunțat la costumele de baie minuscule pe care le are în garderobă și a rămas la plajă. Mai mult decât atât, Carmen de la Sălciua a profitat de faptul că lumea a plecat de pe plajă și, fără să fie inhibată de priviri indiscrete sau de comentariile bărbaților care nu se mulțumesc să o admire de la distanță, artista a făcut o serie de fotografii extrem de senzuale, dovedind, încă o dată, că dietele și sportul din ultima vreme au avut un efect de-a dreptul spectaculos asupra formelor ei.
”Am slăbit vreo 12 kilograme. Acum sunt bine. Nu se vedea că m-am îngrășat atât de mult pentru că mascam cu haine largi, dar nu mă mai simțeam bine. Acum fac un tratament și, evident, țin dietă. Am eliminat  dulciurile, care erau slăbiciunea mea, și pastele din alimentație și am slăbuit 12 kilograme”, ne-a spus, acum ceva vreme, în exclusivitate, Carmen de la Sălciua. Iar în fotografiile în costum de baie pe care și le-a făcut zilele acestea, se poate observa că focoasa Carmen de la Sălciua are, acum, corpul unui fotomodel.