Anamaria Vasile

Declarație sfâșietoare a tatălui Alexandrei: “N-o să mă iert niciodată…”

Tatăl Alexandrei Măceșanu, declarație sfâșietoare în care a spus că nu poate să își ierte că nu a găsit-o pe fata sa în perioada în care o dăduse dispărută și ironia face să o caute la o stradă distanță de locul în care Gheorghe Dincă o sechestrase.

„Am mers devreme la adrese, joi. Acolo pe Decebal am intrat la doua case. Am spart ușile pentru că eram dornic să-mi găsesc fata. Eram în stare să trec prin foc numai să o găsesc. Dezamăgirea a fost foarte mare. Dacă apelul a fost la 11.05, noi am ajuns pe la 11.15… În acea noapte am stat la poliție până la ora 02.00 după care mi s-a spus să plec acasă, să mă odihnesc și dimineață să fiu acolo”, a povestit Ioan Măceșan.

Bărbatul încă speră ca fata sa să fie în viață și îi imploră pe cei care au luat-o să o aducă acasă, chiar să o lase la marginea drumului, el promițând că nu le va mai imputa nimic.

„Le mulțumesc tuturor celor care ne ajută în această căutare și să dea Dumnezeu să o găsim cu bine. Nu mi-am pierdut încrederea, cred că ea este în viață. Abia astept să o văd”, a spus tatăl Alexandrei, în interviul exclusiv acordat lui Mihai Gâdea.

Eleganța dialogului pe care Alexandra l-a avut în seara groazei cu operatoarea 112 este datorată educației frumoase pe care părinții i-au dat-o și tatăl Alexandrei este la fel de blajin ca fiica sa atunci când își descria călăul domn.

Dincolo de disperare și speranță, tatăl fetei a mărturisit ceva sfâșietor. Ironic, Alexandra era un mare fan filme polițiste și își dorea să se facă polițist!

Așa se explică sângele rece cu care a reușit să ofere detalii prețioase celor de la 112, așteptând cu siguranță o salvare ce nu avea să vină niciodată.

Share