Anamaria Vasile

Soţia lui Pepe este de obicei o apariţie de nota zece, dar uite ce gafă monumentală a făcut la o petrecere! Machiajul ei a fost criticat de toată lumea! Ce părere ai? FOTO!

Soţia lui Pepe, machiaj neinspirat la o petrecere! Uite cum s-a fardat bruneta!

Raluca Pascu, soţia îndrăgitului Pepe, are o mulţime de urmăritori pe reţelele de socializare, iar de curând a făcut un curs de make up şi postează imagini „înainte” şi „după” cu urmaşele Evei pe care le machiază.
Ei bine, fanii tinerei apreciază mult modelele de machiaj pe care protagonista noastră le expune şi nu mai contenesc cu laudele şi încurajările.
În urmă cu câteva săptămâni însă, partenera de viaţă a lui Pepe a fost criticată aspru de urmăritorii ei de pe instagram după ce a postat un filmuleţ ce o înfăţişa fardată cu nişte culori care, spun cei din comunitatea ei virtuală, nu o avantajau absolut deloc.

Soţia lui Pepe, machiaj neinspirat la o petrecere! „Mai frumoasă eşti naturală decât boită”

Comentariile negative au început să curgă imediat după apariţia video-ului în care vedeta părea extrem de încântată şi mândră de stilul adoptat.

„Buhuhu, zici că eşti travestit. Îţi stă naşpa rău aşa. Mai frumoasă eşti naturală decât boită în halul ăsta!”, a comentat o femeie.

„Sincer nu-ţi stă bine machiată aşa, nu te supăra, dar arăţi foarte urât”, a scris o fană a frumoasei brunete.

„Eşti bună de speriat! Îţi stă groaznic!”, este un alt mesaj negativ primit de Raluca.

Loading...