Anamaria Vasile

Liviu Vârciu se visează din nou tătic: «Dacă e fată înseamnă că Dumnezeu chiar are simțul umorului»

Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a doua oară în urmă cu aproape doi ani. Actorul are o relație frumoasă alături de mama Anastasiei, Anda Călin, după ce în urmă cu doar câteva luni, cei s-au împăcat și au reluat povestea de dragoste exact de unde au lăsat-o. Având în vedere că cei doi parteneri se înțeleg bine și formează o familie frumoasă, Vârciu nu exclude posibilitatea de face al treilea copil.

Liviu Vârciu este mândrul tătic a două fete frumoase și, deși diferența de vârstă dintre ele este una mare, Anastasia având aproape doi anișori, se pare că actorului îi este din nou dor de gânguritul unui bebeluș nou-născut. Cum fiica pe care o are din relația cu Amy Teiceanu, Carmina, este aproape majoră, împlinind recent 17 ani, se pare că Liviu și-ar dori ca micuța Anastasia să aibă o surioară sau un frățior mai apropiat de vârstă cu ea.

[rssposition position="1585321041" template="lista"]

Liviu Vârciu vrea să devină din nou tătic
Invitat în cadrul unei emisiuni, Liviu Vârciu a mărturisit că își dorește să devină din nou tătic și că nu se oprește aicvi. La emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1, Vârciu a făcut și o glumă pe seama sexului viitorului bebeluș. „Nu mă opresc, vreau să mai fac un copil. Dacă e fată înseamnă că Dumnezeu chiar are simțul umorului, fac numai fete. Nu mă opresc, înainte ca rușii. Sunt liniștit, nu știu ce îmi rezervă viitorul”, a declarat acesta.

„În momentul ăsta suntem foarte bine, fii-mea e foarte bine, aseară am adormit cu ea. E și frumos e și greu, stresant un pic pentru că nu știi ce vrea mereu”, a mai spus Liviu, care de curând s-a împăcat cu Anda Călin, mama fetiței lui cea mică. Având în vedere că cei doi au trecut peste divergențele care i-au separat inițial, cântărețul nu exclude varianta de a deveni din nou tătic în curând, mai ales că a mărturisit că își dorește acest lucru.

Carmina, mesaj dur pentru tatăl ei, Liviu Vârciu
Recent, pe contul ei de socializare, Carmina a publicat o fotografie de familie, de pe vremea când părinții săi erau în relații bune și încă formau o familie. Mesajul scris de fiica cea mare a lui Vârciu a fost destul de dur, având în vedere că l-a învinovățit pe tatăl ei pentru destrămarea familiei.

[rssposition position="1585330010" template="lista"]

„De când eram mică, am vrut o familie unită în care să cresc, dar apoi mă gândesc la tine, tată, și îmi amintesc că nu e vina mea pentru că tu ai pierdut ceva atât de special, e toată doar a ta”, a scris Carmina pe contul personal de Instagram în urmă cu puțină vreme, semn că între ea și tatăl ei situația este puțin tensionată.

Loading...

Parteneri:

[rssposition position="1585321047" template="doua-coloane"]