Anamaria Vasile

Ce se va întâmpla cu cele două rochii de mireasă în valoare de 40.000 de euro pe care le-a purtat Adelina Pestrițu la nuntă

Adelina Pestrițu a avut atât o ceremonie religioasă, cât și o petrecere de nuntă de vis weekendul care a trecut! Frumoasa vedetă a purtat două rochii impresionante în valoare de 40.000 de euro. Dar oare unde vor ajunge frumoasele rochii ale vedetei? Adelina Pestrițu a decis! Pe una dintre ele o va dona, iar pe cealaltă o va păstra!

”Dragi prieteni si mai ales prietene, cu siguranta v-ati intrebat ce se va intampla cu cele doua rochii de mireasa pe care le-am comandat special pentru nunta noastra.

Iata ce am decis sa fac cu ele. Pentru rochia-printesa pe care am purtat-o la cununia religioasa la biserica, urmeaza sa organizez o licitatie (inca nu am organizat, dar ma voi ocupa in perioada imediat urmatoare), iar banii pe care ii voi obtine in schimbul ei vor merge direct cu scop de donatie pentru copiii cu nevoi speciale. Am purtat-o la cel mai frumos eveniment din viata noastra de cuplu si cu siguranta va ajunge in mainile cuiva care sa o aprecieze asa cum am apreciat-o si eu. Dar cel mai important, banii vor face subiectul unui gest nobil, prin care vom contribui la strangerea de fonduri pentru niste copilasi care au cu adevarat nevoie de ei pentru a trai si a se putea bucura de fiecare zi. Imi doresc sa rasplatesc cumva tot binele de care am parte printr-o astfel de actiune, care nu ar fi nici prima si mai mult ca sigur nici ultima.

V-am povestit recent despre o alta donatie pe care o voi face in momentul in care voi intra in posesia prejudiciului acordat de instanta, în urma procesului castigat cu dl. Lucian Becali. Putin cate putin si vom face un Rai cu aceste donatii. Asta imi doresc si de la cei care privesc de pe margine. Nu doar sa aplaude si sa judece pe altii, ci sa actioneze oricand ii lasa sufletul. Orice ajutor conteaza. Sa se gandeasca la orice mic gest pe care il pot face, prin orice imprejurare, pentru ca impreuna putem reda zambete si salva vietile unor copilasi, dar nu numai. Cea de a doua rochie pe care am purtat o la nunta, va ramane in garderoba proprie ca amintire a acestui moment mare pentru noi ca familie. Zeny va fi bucuroasa de ea peste ceva timp, atunci cand ii voi povesti, ii voi arata poze si cu siguranta va vrea sa o probeze si sa o plimbe prin casa spre amuzamentul tuturor. 🙂”, a scris Adelina pe edamagazine.ro