Anamaria Vasile

S-a aflat motivul real! De ce l-a batut Anamaria Prodan pe Dan Alexa

Anamaria Prodan si Dan Alexa sunt in centrul unui scandal imens in aceste zile.

Totul a pornit dupa ce sambata, la finalul partidei Astra Giurgiu – FC Botosani, camerele au surprins-o pe Anamaria Prodan in timp ce ii administra o palma puternica lui Dan Alexa.

Imediat zvonurile au inceput sa curga si s-a speculat ca intregul episod ar fi fost provocat de o criza de gelozie a Aneimaria Prodan.
Se speculeaza ca aceasta ar avea o relatie in secret cu Dan Alexa.

Acum, la 3 zile de la incident, se pare ca motivul real al intregului scandal ar fi de fapt altul.

Surse din anturajul celor doi sustin ca Anamaria Prodan ar fi reactionat astfel din cauza ca iubita oficiala a lui Dan Alexa, pe nume Andrada Daiana Sorescu, ar fi injurat-o.

Anamaria Prodan, prima reactie dupa ce l-a batut pe Dan Alexa

Intrebata despre cele intamplate, Anamaria Prodan sustine ca intregul episod ar fi pornit de la o discutie mai aprinsa legata de doua transferuri nereusite.

„A fost o reactie copilareasca. Greseala mea e ca reactionez la impuls. A fost o discutie despre doua transferuri nereusite. M-am enervat foarte tare si m-am aprins. Dan niciodata nu ar da intr-o femeie, de asta nu a ripostat.

„Astea sunt niste prejudecati si niste prostii. Nu se astepta sa am o asemenea reactie. E greseala mea, mi-o asum. Nu trebuia sa fac asta, indiferent de cati nervi as fi avut. Am de lucrat la asta.

„Nu stiu de ce s-a inversunat toata lumea. Toata lumea, in loc sa vorbeasca despre Halep, vorbea despre mine. A fost o prostie. Simona scrisese istorie pentru Romania! Nu este o mandrie pentru mine sau pentru noi ca popor ca am rivalizat cu asa ceva”, a declarat Anamaria Prodan.