Anamaria Vasile

Lecții interesante de viata de la Angelina Jolie, femeia care a ales întotdeauna fericirea.

De fiecare data cand ma simt pierduta scot o harta si o privesc. Ma holbez la ea pana ce imi aduc aminte ca viata este o aventura uriasa, ca sunt atatea lucruri de facut, de vazut.

Una dintre cele mai frumoase femei din lume, Angelina Jolie a devenit un model de influenta pentru multi oameni, fiind considerata o femeie cu un suflet minunat, care a trecut prin numeroase probleme in viata sa, insa niciodata nu s-a dat batuta.

Ea a castigat o pozitie atat de respectuoasa si onorabila in inima oamenilor incat cuvintele sale simple motiveaza si inspira persoane de pe intreg pamantul.

Ea ne invata cum sa traim o viata mai buna, mai frumoasa, mai fericita. Sa aruncam o privire asupra lectiilor de viata motivationale ale Angelinei Jolie.

„Viata vine cu multe provocari. Cele care ar trebui sa nu ne sperie sunt sunt cele pe care le putem controla”

Viata este plina de obstacole si necazuri. Problemele ne fac viata mai incantatoare, ne transforma pe noi in persoane mai curajoase.

Niciun obstacol nu ar trebui sa ne opreasca din drumul nostru catre succes, mai ales cand putem detine controlul asupra lor si le putem rezolva.

„Este dificil sa descoperi cine esti cu adevarat atunci cand porti dupa tine bagajul din trecut. Am invatat sa las totul in urma si sa merg mai departe”

Trecutul nu defineste niciodata prezentul. Este menit sa ramana in urma. Daca acorzi o atentie foarte mare amintirilor (in special celor dificile) nu vei mai reusi niciodata sa obtii ceea ce iti doresti.

Pentru ca traiesti in trecut. Pentru ca te hranesti cu ceea ce nu mai exista in viata ta actuala.

Viata este minunata si tu esti cea care o face sa fie asa. Viata este vasta si are atat de multe oportunitati, de optiuni, de visuri… este alegerea ta: traiesti simplu sau faci ceva maret.

„Fara durere nu ar exista suferinta si fara suferinta nu am invata nicicand din greseli. Ca sa fiu mai precisa, durerea si suferinta sunt cheia catre toate ferestrele; fara ele nu ar exista cale in viata.”

Durerea este un factor inevitabil al suferintei care trebuie acceptata cu inima deschisa, cu mult curaj.

Suferinta provine din greselile noastre, iar greselile vin cu lectii de invatat. Nu te simti niciodata nefericita pentru ca suferi.

„Cu plansul nu rezolvi nimic, iar imbratisarile nu te ajuta in momentele grele. Fericirea, insa, trebuie impartita cu oamenii pe care ii iubesti. Cu deznadejdea trebuie sa te descurci de unul singur.”

Sunt momente in care este bine sa fii singura. Sa analizezi situatia in care te afli, sa te redescoperi, sa iei decizii, sa faci schimbari.

Viata este despre tine, tu alegi cum sa o traiesti. Si daca te afli in suferinta, mergi mai departe.„