Anamaria Vasile

Horoscop dragoste. În ce zodie este sufletul tău pereche

Fiecare om crede că pe lumea asta există un suflet pereche care se potrivește aproape perfect cu ei. Sufletul tău pereche te cunoaște în detaliu, știe ce simți și știe ce îți lipsește pentru a fi fericit. Pe lângă faptul că îți va fi un prieten bun, această persoană te va susține și iubi necondiționat. Iată ce spun astrele despre sufletul tău pereche și despre cum să îți găsești dragostea.

Horoscop dragoste – Berbec

De regulă, Berbecii sunt orientați spre carieră și succes și au tendința de a se ține departe de romantism. Nu înseamnă că nu își deschid inimile atunci când persoana potrivită le apare în cale, dar au standarde înalte. Pentru un Berbec, sufletul pereche va fi cineva care va reuși să îi alunge frica aceasta de a-și arăta și părțile vulnerabile. Este persoana care trezește într-un Berbec, puterea de a fi în orice clipă autentic. Compatibilitate cu următoarele zodii: Taur, Gemeni și Vărsător.

Horoscop dragoste – Taur

Cei născuți în zodia Taur sunt din fire neîncrezători și geloși. Uneori aceștia uită faptul că partenerii sunt și ei ființe libere cu propriile plăceri și preferințe, iar acest lucru nu înseamnă că ar denota o lipsă de iubire față de ei. Pentru Taur, sufletul pereche este o persoană capabilă să le alunge anxietățile și toate fricile pe care le au în legătură cu persoana de lângă ei. Compatibilitate cu următoarele zodii: Gemeni, Rac, Capricorn, Pești, Taur și Berbec.

Horoscop dragoste – Gemeni

Nativii din zodia Gemeni sunt persoane sufletiste, cu o energie debordantă ce se simte în orice împrejurare socială. Sufletul pereche al Gemenilor este o persoană care știe să îi susțină în cele mai grele momente, dar în același timp reușesc să aducă și acel strop de liniște și înțelegere de care fiecare are nevoie. Compatibilitate cu următoarele zodii: Rac, Vărsător, Gemeni, Leu, Berbec și Taur.

Horoscop dragoste – Rac

Racii sunt foarte devotați și implicați atunci când iubesc. Ei au nevoie în viața lor de o persoană care să se ridice la standardele lor. Sufletul tău pereche este persoana care să știe să investească la fel de multă energie pentru a construi împreună un cămin iubitor. Compatibilitate cu următoarele zodii: Leu, Fecioară, Scorpion, Taur și Gemeni.

Horoscop dragoste – Leu

Leii sunt energici și șarmanți, foarte încrezători în forțele proprii. Sufletul pereche al unui Leu va fi o persoană capabilă să se ridice la același nivel, o persoană ambițioasă și puternică care nu se dă în lături de la absolut nicio provocare. Este o persoană cu aură regală, capabilă de iubire și devotament. Compatibilitate cu următoarele zodii: Fecioară, Săgetător, Balanță, Rac și Gemeni.

Horoscop dragoste – Fecioară

Fecioarele se îngrijorează uneori prea mult, dar pe deoparte, în relații sunt capabile să iubească cu mult devotament și multă dăruire. Pentru o astfel de persoană, sufletul pereche este cineva cu mare mare încredere de sine și multă empatie, capabilă să spulbere din fricile adesea nejustificate ale uni Fecioare. Dedicația și inocența Fecioare și acest suflet încrezător reușesc să creeze un cuplu imbatabil. Compatibilitate cu următoarele zodii: Balanță, Capricorn, Taur, Scorpion, Leu și Rac.

Horoscop dragoste – Balanță

Balanțele reușesc să împrăștie multă bună-dispoziție și optimism. Cei din Balanță știu să comunice, să se bucure de momentele plăcute ale vieții și mai mult știu să creeze aceste momente. Pentru o Balanță, sufletul pereche este o persoană care știe la rândul ei să se bucure de viață, care creează și care știe să viseze. Compatibilitate cu următoarele zodii: Vărsător, Balanță, Scorpion, Săgetător, Leu și Fecioară.

Horoscop dragoste – Scorpion

Când vine vorba de romantism, nativii din zodia Scorpion sunt greu de abordat. Cine îndrăznește să își îndeplinească acest țel, trebuie să știe că va avea multe ziduri de demolat. Sufletul pereche al unui Scorpion este o persoană sensibilă care nu se va lăsa intimidată de răceala Scorpionului. De fapt, în realitate, oricât de mult ar încerca să se protejeze de iubire, cei din Scorpion sunt de fapt extrem de tandri și afectuoși. Compatibilitate cu următoarele zodii: Rac, Balanță, Fecioară, Capricorn și Săgetător.

Horoscop dragoste – Săgetător

De obicei, Săgetătorii își pun o mască pe față, una a bunei-dispoziții și a zâmbetelor, chiar și atunci când sufletul lor este măcinat. Pentru Săgetători, sufletul pereche este o persoană capabilă să îi fie alături în momente grele, să îi asculte și să le ofere iubire. Compatibilitate cu următoarele zodii: Berbec, Capricorn, Vărsător, Balanță și Scorpion.

Horoscop dragoste – Capricorn

Capricornii sunt printre cele mai responsabile și muncitoare persoane, mereu preocupate de bună-starea persoanelor pe care le iubesc. Când iubește cu adevărat, un Capricorn dă totul. Astfel, el are nevoie de cineva care să știe să e aprecieze eforturile și strălucirea din viața profesională, cât și dăruirea din viața de cuplu. Sufletul pereche trebuie să vadă și să aprecieze gesturile Capricornului, dar și să răspundă la același nivel de devotament. Compatibilitate cu următoarele zodii: Taur, Vărsător, Pești, Scorpion și Săgetător.

Horoscop dragoste – Vărsător

Nativii din zodia Vărsător se lasă adesea purtați de gânduri și emoții, fiind persoane foarte visătoare și energice. Sufletul pereche pentru cineva din Vărsător este o persoană capabilă să aducă acel strop de echilibru și înțelegere de care Vărsătorul are atâta nevoie. Este persoana care va ști să îi amintească să aibă încredere în Lume, în oameni. Compatibilitate cu următoarele zodii: Gemeni, Balanță, Săgetător, Capricorn și Berbec.

Horoscop dragoste – Pești

Cei din zodia Pești sunt persoane romantice și sensibile, dar nu reușesc însă să vină cu destul de multă energie în planul devotamentului. Sufletul lor pereche este persoana care activează resorturi mai puternice decât nehotărârea, capabilă să înțeleagă această personalitate complicată, dar care în același timp completează și liniștește. Compatibilitate cu următoarele zodii: Scorpion, Pești, Berbec, Taur, Capricorn și Vărsător.