Anamaria Vasile

CĂTĂLIN MOROȘANU DĂ DIN CASA.. PRO TV! CE A SPUS DUPĂ CE A VĂZUT CĂ BRIGITTE ȘI PASTRAMĂ AU FĂCUT NUNTA: “PENTRU VOI, FERMA CHIAR A…”

Printre vedetele care au participat la nunta lui Brigitte cu Florin Pastramă s-au numărat și colegii de ”Fermă”, emisiune la care celebrul cuplu s-a și cunoscut. 

Jorge, Cătălin Moroșanu, Ioana Filimon, Kamara și alți colegii de-ai lui Brigitte și ai lui Florin Pastramă de la ”Ferma” au venit la nunta acestora din urmă, care a avut loc în weekend. „Nunta anului!… Vă era dor de fermieri?”, a fost mesajul transmis de Jorge.

Reunirea fermierilor pentru o ocazie specială. Casă de piatră, Florin și Brigitte! Pentru voi, Ferma chiar a fost un nou început!”, a scris Cătălin Moroșanu pe contul său de socializare. Sportivul a făcut și o declarație pentru protv.ro.

Este o poveste. Sincer, nu mă așteptam să aibă acest sfârșit, cu happy end, mă bucur din toată inima că au rămas împreună și că formează un cuplu frumos și că amândoi sunt fericiți. Se pare că Ferma continuă… povestea merge mai departe. E un nou început pentru fiecare și cred că este un nou început și pentru Brigitte și pentru Pastramă. Le urăm să aibă o familie frumoasă și să aibă un copil. O să venim la botez și atunci o să petrecem iar”, a spus Cătălin Moroșanu.

Cum s-au cunoscut Brigitte și Florin Pastramă

Brigitte și Florin Pastramă s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale emisiunii “Ferma. Un nou început”, în februarie, după ce cele două tabere s-au întâlnit, cea a Bandiţilor şi cea a Fermierilor. De altfel, ei s-au logodit în timp ce erau încă în competiția de la Pro TV. Cei doi și-au jurat iubire și credință într-o biserică din Văliug, din judeţul Caraş Severin.

Brigitte și Florin Pastramă s-au cununat civil pe 27 mai, iar printre invitați s-au numărat câțiva dintre foștii concurenți de la “Ferma” 2019. În timp ce Florin Pastramă se află la primul mariaj, Brigitte a mai fost căsătorită de două ori. Născută pe 7 februarie 1977, ea a făcut furori în anul 2000, când a fost desemnată Miss Top Model România. Mai mult de atât, ea a pozat pentru Playboy şi era chemată să prezinte mai ales colecţii de lenjerie intimă.

La scurt timp, s-a căsătorit cu omul de afaceri timişorean Octavian Sfăt, dar acesta a murit în 2002. Brigitte, pe atunci în vârstă de 25 de ani, a devenit milionară, văduvă şi cu un copil. De asemenea, vedeta a continuat afacerile primului soț. În 2013, Brigitte s-a căsătorit cu Ilie Năstase, iar mariajul lor s-a încheiat în toamna lui 2018.

Sursa: cancan.ro