Anamaria Vasile

La 9 ani după nunta noastră, am găsit un cadou care rămăsese nedeschis. Era un plic, iar pe el scria ”A se deschide numai după prima ceartă”. În el erau două hârtii cu mesajele …

Povestea unui cuplu căsătorit de nouă ani, care a găsit întâmplător un cadou de nuntă nedesfăcut, rătăcit printr-un dulap din casă, a devenit virală pe Internet.

Cei doi au găsit două bilete diferite, de la două dintre mătușile lor, care le-au deschis ochii în ceea ce privește căsnicia lor.

Cea care a povestit totul este chiar mireasa, Kathy Gunn. În ziua nunții sale, a primit de la mătușa ei un cadou, pe care scria „A se deschide numai după prima ceartă”.

La început, mesajul a pus-o pe gânduri, însă la scurt timp a uitat complet de cadoul misterios, iar cutia a ajuns într-un dulap.

Deși în tot acest timp au fost certuri și discuții aprinse în cuplu, nici Kathy și nici soțul ei nu s-au gândit nicio clipă să deschidă cadoul. După nouă ani, cei doi l-au găsit din întâmplare într-un dulap. Era încă nedesfăcut. După ce l-au deschis, însă, au avut parte de o surpriză cu totul neașteptată. În cutie erau două hârtii în care erau împachetate mai multe bancnote.

Pe pachetul lui Kathy scria: „Ia acești bani și cumpără o pizza, niște creveți sau orice altceva vă place vouă. Cu dragoste, mătușa Alison. P.S. Pregătește cada”.

Pe pachetul lui Brandon, soțul acesteia, alt mesaj: „Ia acești bani și cumpără niște flori și o sticlă de vin. Cu dragoste, mătușa Alison”.

„Atunci mi-am dat seama că, de fapt, secretul unei căsnicii fericite nu stătea în acea cutie, ci în noi”, a povestit Kathy.