Anamaria Vasile

Încă o lovitură pentru femeia căreia soţul i-a furat banii pentru operaţia de cancer!

Tânăra mămică din Bacău care a fost jefuită, batjocorită şi înşelată de soţ primeşte o nouă lovitură.

Ramona Ghineţ a fost citată într-un dosar care fusese suspendat la finele anului trecut şi care are ca obiect custodia copiilor. Termenul a fost stabilit pe 10 octombrie, dată la care femeia trebuie să prezinte în faţa magistraţilor toate probele pe care le consideră utile în proces.

La finele anului trecut, judecătorii au suspendat dosarul, fiindcă cei doi soţi nu s-au prezentat la mai multe termene. În timp ce se afla într-o clinică din Franţa, unde a suferit un transplant de măduvă şi s-a vindecat, miraculos, de leucemie, Ramona Ghineţ a deschis un proces de divorţ. Însă dosarul a fost închis de magistraţi, pe motiv că reclamanta nu s-a prezentat la termene.

Ramona Ghineţ a decis să pună punct mariajului cu Ciprian Chinet, cu care are doi copii, după ce acesta i-a furat banii donaţi de mii de oameni într-un cont bancar, destinaţi intervenţiei chirurgicale din Franţa. Ulterior, Ciprian Ghineţ i-a returnat banii.

Cu o zi înainte de operaţia de transplant de măduvă, Ciprian i-a trimis soției sale un mesaj sinistru, în care îi spunea să îi trimită bijuteriile și telefonul, fiindcă ea oricum nu mai are mult de trăit.

„Vreau să fac publică atitudinea tatălui copiilor mei, pentru că soț nu pot să-l mai numesc. În acelaşi timp, să-mi cer scuze pentru faptul că am încercat timp de 9 ani de zile să ascund un agramat şi să încerc să-mi păstrez familia. El aseară îmi trimite un mesaj pe care sunt obligată să-l postez şi sper să înțelegeți ce îmi urează înainte de internarea mea de astăzi. Eu înțeleg ce vrea să scrie ca un analfabet, suportându-l atâta timp. Printre altele îmi spune că mai am 10 zile de trăit şi să fac testament, ca să rămână banii copiilor, să-mi scot cerceii, verigheta şi telefoanele să i le trimit, pentru că el spune că nu o să reuşească transplantul. Eu sunt foarte optimistă şi îmi cer scuze că fac public cum acest analfabet îşi bate joc de limba română”, a scris, pe pagina sa web, femeia.