Anamaria Vasile

Costin Mărculescu, dezvăluiri intime despre Bianca Drăgușanu și mai multe vedete! A fost și amantul soției lui Mihai Constantinescu

Cartea lui Mărculescu se numește „Bombă cu fitil aprins”, având descrierea „Carte incendiară autobiografică”. E de așteptat ca dezvăluirile intime ale lui Costin Mărculescu să facă valuri în showbiz.

Bianca a fost cu Mărculescu în timp ce era cu Botezatu?!

Costin Mărculescu susține că a avut o aventură cu Bianca Drăgușanu în timp ce aceasta avea o relație cu Cătălin Botezatu.

Da, mă, și ne-am jucat și noi de două-trei ori, nu mai țin minte. Era unu jumate noaptea de fiecare dată, nu mai era nimeni. Ne-am pupat de două sau de trei ori… 37 de secunde“, a spus Mărculescu.

 

Susține că i-a fost amant Mihaelei Constantinescu

Costin Mărculescu a povestit că a fost amantul Mihaelei Constantinescu, în perioada în care aceasta era căsătorită cu celebrul cântăreț.

Mihaela Constantinescu, soția lui Mihai Constantinescu, mi-a fost amantă acum 24 ani“, a dezvăluit Mărculescu.

Aveam 26 de ani când am întâlnit-o pe Mihaela. Eu eram cuplat cu Gina, prietena ei. Aşa am cunoscut-o. Nu ştiu dacă în prima zi, dar în a doua ne-am şi sărutat. Arăta trăsnet. Şi acum arată extraordinar. Aş putea spune că este neschimbată.

Povestea noastră nu a ţinut mai mult de două-trei luni, după care am pierdut orice legătură cu ea. La vremea aia vorbeam la telefonul fix. Am sunat-o în zadar acasă, locuia undeva aproape de Mănăstirea Caşin, dar nu a mai răspuns. Noi nu prea am ieşit împreună. Am avut o relaţie bazată mai mult pe sex. Îmi aduc aminte că de şapte ori am făcut dragoste de ea. Ştiu sigur asta, pentru că ştiu de câte ori am fost în dormitorul ei, în patul în care ea l-a prins pe Mihai cu Anastasia Lazariuc“, declara Costin Mărculescu pentru Click.