Anamaria Vasile

Șocant! Cum s-a răzbunat un pensionar din Bacău pe copii gălăgioși din spatele blocului

S-au petrecut scene halucinante într-un cartier din Bacău! Un pensionar a fost filmat în timp ce toarnă ulei încins pe locul de joacă al copiilor. Bărbatul are un motiv șocant pentru care a recurs la acest gest condamnabil pentru care s-ar putea alege cu o amendă dacă polițiștii din oraș s-ar autosesiza. Înregistrarea a stârnit multă revoltă în rândul locuitorilor, dar și pe rețelele de socializare.

Pensionarul din imaginile pe care le puteți vedea în galeria foto a articolului nu a mai suportat “deranjul” făcut de adolescenții care joacă tenis de picior pe strada Valea Alba, situată în cartierul Bistrița Lac din Bacău, relatează jurnaliștii de la bacau.net. Astfel, de curând, el și-a pus în aplicare un plan inexplicabil: a turnat ulei încins pe locul de joacă al copiilor.

Unul dintre tineri a filmat scenele teribile și le-a postat pe Internet. În dreptul înregistrării a fost scris mesajul: “Acest domn toarnă ulei ars pe stradă pentru a împiedica copii să se joace… Ce ai vrea să facă acești copii? Să stea în casă pe tabletă, să se drogheze? Ar trebui poliția să-i facă un cadou o amendă pentru că nu este strada lui, locul public nu este al lui???”.