Anamaria Vasile

„Madalina Manole nu s-a stins din viata dupa ce a luat Furadan”. Un detaliu din ancheta a trecut neobservat! Au trecut 8 ani de la disparitia ei, acum se schimba tot ce-a stiut. Ce s-a intamplat in realitate?!

Noi detalii cutremuratoare au aparut in cazul mortii Madalinei Manole. Celebrul profiler Mihaela Brooks a incercat sa arate inca o data motivul pentru care Madalina Manole nu s-ar fi sinucis cu Furadan. Mihaela Brooks trage un semnal de alarma fata de toti specialistii, spunand ca nimeni nu a observat acest detaliu.

Mihala Brooks a realizat o analiza intr-un filmulet pe Youtube in care arata ca in momentul in care cineva ia Furadan sufera o micsorare a pupilelor, ceea ce nu s-a intamplat in cazul Madalinei Manole. Mihaela Brooks spune ca nimeni nu a observat acest detaliu, insa este unul care poate da peste cap intreaga ancheta.

„La Madalina, noi avem midriaza, avem pupile dilatate. Cum a putut ea sa ingereze atata cantitate de Furadan si ea sa fie singura din lumea aceasta careia pupilele nu i-au fost afectate de Furadan”, a spus Mihaela Brooks pe Youtube.