Anamaria Vasile

Timis: Un barbat a injunghiat mortal un om si a ranit-o grav pe sotia acestuia! Toata POLITIA este pe urmele lui

Politia Timis este in stare de alerta! Un barbat a injunghiat mortal un om si a ranit-o grav pe sotia acestuia, miercuri dimineata, in orasul Faget. Individul a reusit sa fuga si s-a dus apoi in satul Temeresti unde a atacat un barbat si i-a furat masina. Politistii au impanzit zona si il cauta acum pe criminal.

Din primele informatii de la fata locului se pare ca agresorul ar fi lasat in urma lui cinci victime. Doua in Faget, dintre care una decedata si una in coma care ar urma sa fie adusa cu elicopterul la Timisoara. Alte trei persoane au fost ranite in localitatea Temeresti si urmeaza sa ajunga la Timisoara cu ambulanta. In localitatea Temeresti, spun surse din cadrul anchetei, agresorul ar fi lovit cu masina o persoana si a agresat alte doua. Una dintre cele doua victime agresate se pare ca ar fi fost si ea injunghiata.

UPDATE 2. Masina cu care a fugit criminalul a fost descoperita

Masina furata de agresor a fost descoperita abandonata la intersectia drumului ce leaga localitatea timiseana Temeresti de localitatea aradeana Birchis. Criminalul se numeste Ionel Boldea, are 32 de ani si este din localitatea timiseana Bichigi. Ar fi cunoscut in zona dupa porecla Arega.