Anamaria Vasile

Au fost făcute publice confesiunile Magdalenei Șerban, în fața psihiatrilor: „Mi-a venit așa o răime”

Au trecut aproape nouă luni de la crima care a șocat o lume întreagă. În luna decembrie, Magdalena Serban  îi lua viața Alinei Ciucu, tânăra pe care a împins-o în fața metroului. De atunci, psihiatri și criminaliști s-au tot chinuit să înțeleagă ce se afla în capul „criminalei” de la metrou.

Magdalena Șerban le-a vorbit psihiatrilor despre gestul ei șocant, iar declarațiile integrale ale femeii au fost făcute publice, pentru prima oară. ” Criminala de la metrou” își explică șirul gânduruilor, punând impulsul de a ucide în vina unei uri profunde, născută din ani de suferință la mâna unei femei din Spania pe nume Iuliana.

„Mi-a venit aşa o răime şi nu mai suportam pe nimeni… era să mă-mpingă ea pe mine apoi… se uita că nu aveam eu stare… am fost eu foarte supărată… avea acelaşi profil cu femeia din Spania – Iuliana – mi se sfârşise toate gândurile, toate dorinţele (…) nu mai aveam dorinţă de a continua”… simţeam o ură faţă de ea: uite cum una ca asta mi-a făcut mie rău” … dacă fac răul ăla va plăti şi Iuliana… să ia poliţia firul acţiunilor”, le-a spus Magdalena Șerban psihiatrilor, potrivit Libertatea.

„Criminala de la metrou” a vorbit și despre Alexandra, tânăra care s-a salvat de la moarte atunci când Magdalena Șerban a încercat să o împingă pe șine, cu câteva ore înainte de a o ucide pe Alina Ciucu.

„Probabil era mai aproape. „Mi-a strigat dacă vreau geanta ei”… „Nu i-am zis nimic când m-am uitat, nu voiam să o împing, atunci aveam inițiativă de disperare şi un moment de panică… nu mai puteam să trec de la o perioadă la alta”, a mai spus Magdalena Șerban.