Anamaria Vasile

Horoscop Mariana Cojocaru pentru luna IULIE 2019. În Luna lui Cuptor, vom avea parte de o conjuncție rară! Trei zodii vor avea ZILE NEGRE!

Horoscop Mariana Cojocaru pentru luna IULIE 2019. În Luna lui Cuptor, vom avea parte de o conjuncție rară! Trei zodii vor avea ZILE NEGRE! Ghinionul le va urmări

Intrăm în Luna Iulie, Luna Racului de Apă. Aspectele săptămânii sunt: 1. Un Marte extrem de agresiv care ne poate da toate planurile peste cap. 2. Luna în Descreştere care vizează sănătatea. Mercur în rezonanţă cu Dharma ne vorbeşte de bani. Uitaţi cum se prefigurează horoscopul săptămânii viitoare, cu atenţionări.

Berbec- Este Luna lui Cuptor si vom avea parte de o conjuncţie rară: Marte Rx din 26 iunie va fi conjunct cu Coada Dragonului în Vărsător, semn că aspectul acesta e ameninţător. Posibile intervenţii stomatologice. Luna Plină din 28 iunie va fi în descreştere în săptămâna care vine şi funcţionează perfect dietele de slăbire. Uraaa!

Taur- Venus şi Luna în descreştere(patroanele voastre astrale) îndică pericole la tot pasul. Ele nu sunt agresive, dar agresiv este Marte Retrograd în rezonanţă cu Axa Timpului din Vărsătorul de Apă. Atenţie, dacă mergeţi la mare există risc crescut de înec! Soarele din Rac(zodie de apă) este favorabil relaţiei cu copiii din dotare…

Gemeni- Activ este sectorul afecţiunilor cronice, datorită progresiilor solare din zodia vecină. Nu vă expuneţi la Soare foarte mult, că există pericol de insolaţie! Posibile certuri în plan social, adică la locul de muncă(parteneri sociali, colegi de muncă). Toţii bolnavii cu afecţiuni cronice e bine să stea acasă, să nu se expună!
Rac- Soarele este singur în Costelaţia Voastră şi e pozitiv, dar din păcate face opoziţie cu planetele din Capricorn (Lilith, Saturn Retrograd şi Pluton Retrograd). Pentru unii este cu regăsiri karmice, pentru alţii este cu trădări în dragoste. Cu Marte Retrograd şi Coada Dragonului există risc de incendii şi tornade (vânt).

Leu- Voi să fiţi atenţi la aparatura electo-casnică şi schimbaţi-o dacă este defectă. Există riscuri de scurt-circuit şi electrocutări, acum cu Marte Retrograd în rezonanţă cu Karma Negatiă din Vărsător. Rostul meu este să atenţionez asupra pericolelor care planează asupra noastră, nu să ameninţ! Unii îşi găsesc jumătatea.

Fecioară- Cariera Voastră este acum de două feluri: unele Fecioare pot răzbi să facă o carieră bună, altele pot pătimi din cauza superiorilor de la locul de muncă. Zodie dublă fiind, unele native şi unii nativi se sacrifică pentru casă şi familie pentru a căştiga bănişori. Altele o iau razna acum şi se cuplează cu cine nu trebuie de la locul de muncă(tensiuni, dispute, certuri cu colegii, bărfe pe la colţuri).
Balanţa- Marte Retrograd este în Vărsător şi împreună cu Karma şi Dharma poate atenţiona asupra relaţiilor cu cei mici şi asupra iubirilor din casă şi din afara casei. Există risc de pierderi de copii şi de intervenţii chirurgicale care se pot termina cu un eşec. Venus din Leu nu vrea interes financiar atunci când e vorba de iubire reală, ci de susţinerea sentimentelor care nu se întreţin cu bani, ci cu fapte clare!

Scorpion – Voi e bine să luaţi aminte şi să înţelegeţi că jumătăţile voastre au menirea să vă întreţină. Doar aşa puteţi să vă gândiţi, să vă liniştiţi şi să concepeţi copii buni şi sănătoşi. Venus din Leu vă face parterii de suflet plini de iubire şi îngăduinţă. Mercur şi Nodul Lunar Nord din Leu aduce toleranţă şi pace în familie. În familia clasică sau în cea reunită. Jumătăţile voastre umplu cămara cu bunătăţi.

Săgetător- Pierderile de bani lasă urmări grave asupra destinului vostru. Toţi Săgetătorii sunt afectaţi grav de Marte Retrograd şi nu-I poate salva nimeni. Decât dacă au ieşit la pensie. Toţi sunt looser-i şi au mâinile sparte de mult ce cheltuiesc Paradesc banii altora şi vor coborâ în Infern cu Pluton Retrograd al Scorpionului. Vremea voastră este întunecoasă , sufletul mohorât, faţa, cu gropiţă, întunecată.

Capricorn- Pierderile vizează relaţiile de suflet, matrimoniale şi se vad pe astrograma generală a perioadei datorită opoziţiei pe care Soarele din Rac o face cu planetele din Capricorn (cu Lilith alias Luna Neagră, Pluton Retrograd şi Saturn Retrograd). Luna în Descreştere vă poate lăsa fără vitalitate şi vă îndeamnă să pregătiţi preparate cu indice glicemic ceva mai mic. Vară cu trădări în amor…

Vărsător- Cu Marte Retrograd în Vărsător şi Karma trebuie să ne aşteptăm la tensiuni în ţară(Romănia-Vărsător). Ies la lumină conflicte şi tensioni mai vechi. Politicienii, în loc să-şi dea mâna şi să elimine colegii mai tineri, complet lipsiţi de perspectivă, se ciondănesc între ei. Trebuiesc ridicaţi şi închişi agitatorii plătiţi din Capitala Ţării şi din celelalte oraşe mari. Şi eliminaţi politicienii multinaţionalelor.

Peşti- La începutul Lunii lui Cuptor, Luna va fi în Descreştere şi vrea ca la cei plinuţi sau chiar obezi să îi atenţioneze să ţină diete de slăbire. La cei foarte slabi le recomand să ţină în continuare dietele de îngrăşare, pe care le tot recomand de vreo două săptămâni încoace. Scoateţi hăinuţele şi obiectele inutile şi dăruiţi-le celor mai puţin norocoşi sau fericiţi ca voi. Credinţa e cea care ne face mai buni, mai sensibili, mai morali, nu moralişti. Neptun e planeta politicii şi bunătăţii românilor.