Anamaria Vasile

BOMBA! Andra inlocuita de PRO TV! Horia Brenciu revine la Vocea Romaniei in juriu in locul ei! Cine va mai face parte din emisiune?

PRO TV face schimbari majore in juriul de la Vocea Romaniei iar Andra paraseste competitia si este inlocuita de Horia Brenciu care vine direct de la X Factor.

Andra inlocuita de PRO TV! Horia Brenciu revine la Vocea Romaniei! Horia Brenciu este un veteran la Vocea Romaniei dupa ce la inceputurile competitiei Julie Mayaya si Mihai Chitu au castigat competitia fiind antrenati de el. Din juriu vor mai face parte in continuare Tudor Chirila, Smiley si Irina Rimes.

Este surprinzatoare plecarea Andrei din concurs mai ales ca ea este una dintre cele mai de succes soliste de la noi din tara. La fel de surprinzator este si faptul ca Pro TV a ales sa-l aduca inapoi in competitie pe Horia Brenciu care in ultimii ani s-a indentificat alaturi de Delia si Carla’s Dreams ca jurat la X Factor.

Horia Brenciu revine la Vocea României, în sezonul 9 al show-ului! Horia, Irina Rimes, Smiley și Tudor Chirilă formează echipa de antrenori a celei mai tari competiții a vocilor. Filmarie vor incepe in aceasta vara iar noul sezon din Vocea Romaniei va fi difuzat de Pro TV din aceasta toamna.

”Revenirea la Vocea României este neașteptată, binevenită și, recunosc, emoționantă. În acest sezon voi fi calm, liniștit, nu mă voi mișca de pe scaun, nu mă voi certa cu nimeni și sub nicio formă nu voi cânta din când în când cu band-ul emisiunii. Voi fi precum un maestru yoghin. Voi căuta o voce nouă, plină de viață, o voce care să-mi aducă cel de-al treilea titlu.”, a declarat Horia Brenciu

”Sunt foarte fericită să vă anunț că ne vedem din nou la Vocea României. Am mari speranțe că anul acesta voi întâlni Vocea care va aduce trofeul în echipa Cosmos! Anul trecut a fost sezonul de acomodare, sezonul nouă îmi doresc să-l încep in forță. Îmi doresc să mai fie cu noroc și, în final, oricare ar fi sorții, să câștige Vocea!!!”, a spus Irina Rimes la începutul sezonului 9.

Smiley a declarat: ”Fiecare sezon Vocea României e o bucurie pentru mine și ocazia perfectă de a cunoaște oameni determinați, cu voci foarte bune, care nu au renunțat la visul lor și au curajul să se arate întregii țări.

Abia aștept să începem filmările și să vedem ce surprize ne așteaptă în noul sezon, ce viitori artiști vom descoperi. Sunt sigur că o să avem și mai multă efervescență în noua formulă de antrenori: Bine ai revenit, Horia Brenciu!”.

„Vocea României mi-a adus mai multe satisfacții decât bănuiam când am acceptat rolul de antrenor în primul sezon. N-am crezut că o să pot fi în show-ul ăsta câte puțin din toate: pedagog, regizor, orchestrator, actor sau eu însumi. E rar ca un show de televiziune să-ți dea ocazia să „te joci pe tine”. Așa că e foarte simplu ca Vocea să te facă dependent. Și bănuiesc că dependența asta mă ține pe scaunul ăla și în sezonul ăsta. În rest, să fie voci, să fie voce, muzică bună și replici inteligente.”, spune Tudor Chirilă.