Anamaria Vasile

Adriana Bahmuțeanu, noi detalii despre starea de sănătate, după ce a ajuns la spital

La doar câteva zile după ce a anunțat că are grave probleme de sănătate și că va suferi o operație extrem de complicată, au apărut noi informații despre prezentatoarea TV.
„După operație… Mulţumesc doctorului Gabriel Miţulescu și întregii echipe medicale! Mulţumesc pentru mesaje și încurajări!!! Recuperarea merge bine!!! Am scăpat ca prin minune de ocluzie intestinală”, a scris Adriana Bahmuţeanu pe Facebook.

„Mi s-a făcut rău. Mă doare. Am simţit aşa un junghi aici ca un cuţit, mi s-a făcut rău şi am ajuns la spital. E adevărat că m-am cam jucat cu focul şi am ridicat greutăţi, dar asta e. Cred că o să intru direct pe operaţie, da. Pentru că aşa un set de analize am făcut. Adică, nu. Problema e că deja burta mea începe să o ia razna. Ştii? Am avut noroc că am venit aici şi că m-a oprit aici.
Eu sper ca mâine să fie totul bine, să mă operez şi în câteva zile, cu ajutorul lui Dumnezeu, să ajung acasă. Nu mă simt foarte ok. Sunt puţin confuză. E adevărat că mi-au făcut ceva, nu ştiu, o perfuzie”, a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu în cadrul unei intervenții TV.

Adriana a început să se simtă rău în urmă cu o lună
În urmă cu o lună, vedeta a decis să meargă la medic, după ce a început să simtă dureri puternice în partea stângă. Din nefericire, riscul de deces există, așa că Adriana a căutat în tot acest timp un medic potrivit pentru această intervenție complicată.

„De vreo lună am început să fac investigaţii pentru că mă durea în partea stângă. Nu oricine poate să facă o asemenea operaţie. Nu se bagă oricine la aşa ceva. Există risc de deces.
Urgenţă este când plasa agăţată în intestine rupe un intestin. Se poate întâmpla oricând. Urmează să fac nişte investigaţii şi să mă hotărăsc când mă voi opera. Mi-a fost foarte greu să găsesc medicul potrivit, dar l-am găsit. Nu ştiu dacă mai putem programa. Este o urgenţă”, a mai spus Adriana Bahmuteanu.