Anamaria Vasile

Simone nu mai suportă să aibă sânii atât de mari! „Sunt extrem de dureroşi!” Cum arată tânăra care atrage toate privirile când iese din casă

Simone Holtznagel are 25 de ani și a fost model Playboy, stârnind fanteziile bărbaților din întreaga lume. Frumoasa blondină iese în evidență cu ajutorul chipului angelic și al sânilor extrem de mari. Poartă cupa E la sutien și, în timp ce femei din întreaga lume apelează la medicii chirurgi pentru operații de augmentare mamară, ea spune că nu este o situație foarte comodă.

Simone vrea să tragă un semnal de alarmă și să le sfătuiască pe cele care vor să-și pună silicoane să se gândească mult înainte de a face acest pas. „Port măsură E la cupă şi nu pot să înţeleg de ce femeile îşi doresc să aibă sânii mari. Sunt extrem de dureroşi, spatele te doare şi el din cauza lor. I-aș vinde ieftin doar ca să scap de ei”, a scris tânăra pe pagina ei de Instagram.

Simone a mai avut probleme din cauza sânilor mari!
Frumoasa Simone Holtznagel este model, dar a declarat că faptul că are sânii mari i-a făcut pe cei din industrie să nu o ia în serios. Tocmai de asta, a trebuit să muncească mult pentru a demonstra că are mult mai mult de oferit.

„A trebuit să muncesc din greu pentru că am sânii mari și trebuia să demonstrez că nu am doar o față drăguță și sâni foarte mari. Nu sunt model în revistele pentru bărbați, așa că atunci când am fost contactată, am refuzat fără ezitare. „Dar dacă ai fi pe copertă?”, m-au întrebat. Și am acceptat”, a povestit ea.
Cu toate acestea, Simone a refuzat să renunțe de tot la haine și nu a pozat nud.