Anamaria Vasile

Cum recunoști bărbatul mincinos. Cinci semne evidente care îl trădează când stați de vorbă

Mincinosul poate fi dat de gol de multe aspecte legate chiar de propriul comportament, fără ca acesta să-și dea măcar seama. Cum recunoști un bărbat care minte când stă de vorbă cu tine. Cu ceva atenție și perspicacitate poate deveni chiar simplu.

1. Detaliile

Dacă detaliile din descriere sunt prea multe, acesta este un semn sigur că persoana minte. Pentru a verifica acest lucru, ar trebui să-l întrebi mai des despre ele și mai devreme sau mai târziu, mincinosul se va încurca în informațiile contradictorii, scrie site-ul relatii.net.

2. Justificarea

De îndată ce în conversație apar cuvinte care vorbesc despre vină sau rușine, merită să luați în considerare faptul că acest om, mai mult decât alții, este gata să mintă în acest moment.

3. Lipsa dorinței de a povesti

Aceasta nu e chiar minciună, însă uneori tăcerea este mult mai rea. Dacă omul nu vrea să vorbească – înseamnă că nu vrea să înșele pe nimeni.

4. Excesul de cuvinte parazitare

Dacă în discurs apar mai multe cuvinte inutile, în special dacă anterior nu ați observat la om această caracteristică, atunci, cel mai probabil el minte sau este gata să mintă.

5. Te convinge că spune adevărul