Anamaria Vasile

Fosta soție a lui Florin Piersic a rupt tăcerea! A explicat, în sfârșit, motivul despărțirii de actor

Florin Piersic este unul dintre cei mai mari actori ai teatrului și filmului românesc, dar și un bărbat extrem de curtat. Maestrul a avut o viață amoroasă zbuciumată, pe lângă numeroasele relații cu cele mai frumoase femei ale vremii respective, trecând și prin trei căsnicii.

Ce spune fosta soție a lui Florin Piersic despre mariajul cu marele actor

Din 1993, Florin Piersic trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Anna Torok, însă aceasta nu a fost singura soție a marelui actor. În trecut, Maestrul a mai fost căsătorit cu Anna Szeles, însă cei doi au pus punct căsniciei în 1985, după zece ani, deși au împreună un băiat.

Într-un interviu acordat pentru Libertatea, Anna Szeles a vorbit despre mariajul cu Florin Piersic, povestind totodată momentul în care l-a cunoscut pe marele actor. „La filmul Vârsta Dragostei, l-am cunoscut pe Florin Piersic. La probele pentru filmări, de fapt. El n-a jucat până la urmă. Nu a luat rolul, ci un alt actor. Dar atunci nu ne-am băgat in seamă”.

„Au trecut câțiva ani până ce am filmat împreună de-adevăratelea. Apoi, după ce ne-am căsătorit, căsnicia noastră a fost foarte ciudată: eu, aici, fiind la Teatrul Maghiar din Cluj, iar el la Bucuresti.

Noi n-am locuit împreună ca soții, ci ca amanții. Venea din când in când. De altfel, nici nu m-a chemat la București. Glumesc! M-a chemat. Si el, si părinții lui. Dar eu n-am vrut să las teatrul de aici. Și nu uit niciodată că Radu Beligan mi-a spus:

Esti o fată deșteaptă. Pentru că aici jucam roluri principale. Iar în București, trebuie să fiu sinceră, n-aș fi avut aceleași roluri ca aici, fiindcă se simte accentul meu maghiar” , a povestit Anna Szeles, fosta soție a Maestrului Florin Piersic. Marele actor a mai fost căsătorit cu Tatiana Iekel, de care a divorțat în 1974.