Anamaria Vasile

Cum se împacă Violeta cu iubitul Andreei Marin. Fiica vedetei l-a acceptat pe Adrian Brâncoveanu în familie

De aproximativ un an de zile, Adrian Brâncoveanu locuiește alături de Andreea Marin și Violeta, fiica vedetei și a lui Ștefan Bănică Jr. Se comportă precum o familie, iau masa împreună, pleacă în vacanțe toți trei.

Andreea Marin a povestit că tot ce face, tot ce creează face cu dragoste și din dragoste, mai ales când vine vorba de familia ei. Vedeta ne-a dezvăluit la ce oră se trezesc, dar și cum se distrează seara, împreună. Rar vorbește despre fiica ei și despre iubit, dar iată că de data aceasta a făcut-o.

„Din dragoste creez, cu dragoste las ceva în urmă, cu dragoste îmi privesc copilul și îmi iubesc bărbatul. Ne trezim la ora 7, eu și fetița mea, Adrian la 7 și jumătate, să ne pregătim pentru ziua ce vine. Fetița mea merge la școală, fiecare dintre noi la biroul său.

Seara a început să devină nelipsită bătaia cu perne. Eu sunt mai dură așa ca mamă și pun limite pentru că ar exploda întreaga casă dacă mă iau după cei dragi. Nu știu care e mai copil, Violeta sau Adi, dar e simpatic ce se întâmplă. Cred că într-o zi o să intre și pisicile în jocul lor, momentan sunt speriate. E plăcut! Avem o casă veselă.

Plănuim și o vacanță în 3, dar încă nu am ales o vacanță, știu că vom alege un loc însorit.”, a spus Andreea Marin.