Anamaria Vasile

Un bărbat celebru a văzut-o pe Carmen Iohannis la biserică. Ce a urmat apoi

Carmen Iohannis, aflată la Sibiu, s-a întâlnit cu nimeni altul decât…Mircea Solcanu. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca cei doi să apară în aceeași poză.

Apariție uimitoare! Mircea Solcanu alături de Carmen Iohannis

Mircea Solcanu s-a întâlnit cu prima doamnă la Sibiu, în dreptul Bisericii Romano Catolică „Sfântul Antone cel Mare”. Descrierea aleasă de fostul prezentator de televiziune a fost: „Together we march”/ „Mărșăluim împreună”. Fosta vedetă de la Acasă TV a dispărut din viața publică în urmă cu mulți ani, astfel că rar postează lucruri cu persoane cunoscute și ocolește să mai iasă la evenimente.

Ultima oară când a apărut în mijlocul vedetelor a fost la înmormântarea regretatului Răzvan Ciobanu, care s-a stins în a doua zi de Paște într-un accident rutier violent.  De la momentul în care a ales ca viața sa să nu mai fie în văzul tuturor, Mircea s-a retras la mama lui, în Constanța.

A ieșit soarele pe strada lui Solcanu

De curând, a ieșit soarele și pe strada fostului moderator. Mircea Solcanu a scăpat de acuațiile de deținere de droguri de risc pentru consum propriu. Magistrații auau admis cererea DIICOT- Serviciul Teritorial Constanța, de confirmare pentru renunțarea urmăririi penale în rpivința săvârșirii infracțiunii pentru deținere de droguri. ”Obiect: confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 NCPP) Stadiu procesual: Fond Nume Calitate parte DIICOT SERVICIUL TERITORIAL CONSTANTA Petent SOLCANU MIRCEA Intimat SUSPECTŞedinţe 20.12.2018

Ora estimata: 09:00 Complet: F13 Tip solutie: admite cererea Solutia pe scurt: În baza art. 318 Cod procedură penală: Admite cererea DIICOT –Serviciul Teritorial Constanţa de confirmare a renunţării la urmărire penală dată prin ordonanţa din 16 noiembrie 2018 în dosarul nr 345 D/P/2015 privind săvârşirea infracţiunii de deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, prev de art. 4 alin. 1 din Legea nr 143/2000, faţă de numitul Solcanu Mircea ( …). Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă”, arată documentul oficial cu ajutorul căruia Mircea Solcanu este considerat un om liber, fără acuzația penală în cauză.

Loading...