Anamaria Vasile

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 16-22 iunie. Urmează o perioadă foarte periculoasă pentru cinci zodii. Nativii care vor fi grav afectaţi

Mariana Cojocaru ne spune care sunt previziunile pentru 16-22 iunie. Urmează o perioadă foarte periculoasă pentru cinci zodii.

Berbec

Urmează o perioadă foarte periculoasă pentru cei care nu au înțeles până acum misiunea de viață (Marte, patronul vostru astral este conjunct cu Mercur și Axa Karmică). Mai precis, misiunea de viață personală și lecțiile de viață (Kiron în Berbec în cuadratură cu Marte și Axa de Destin). Unii pot avea blocaje mari ce trebuiesc descifrate pentru a putea înțelege ce și unde au greșit. Vă expuneți la risc.

Taur

Tensiuni în cuplu și familie, pentru cei care au ales prost în viață. Tensiuni pot avea și ceilalți în celelalte sectoare existențiale (cvintil cu Soarele încă în Gemeni, iar odată ce Soarele va intra în Rac multe lucruri necontrolate pot izbucni pe destin). Ați ales corect, conform astrogramei Dvs. și a copiilor cariera și şcoala de urmat? Opoziția Marte cu Saturn Retrograd și Pluton Retrograd vă bagă în corzi.

Gemeni

Mercur, patronul vostru astral, este într-o conjunctură mai mult decât delicată. Mai face și opoziție cu Saturn Retrograd și Pluton Retrograd, în conjuncție perfectă cu Axa Timpului. Riscați să nu vă faceți drum către stele, dacă nu înțelegeți că opoziția Soarelui Natal cu Jupiter Retrograd vă poate tăia acum craca de sub picioare. Vedeți ce importantă este harta natală interpretată ca la carte…

Rac

Cred că ați citit analizele generale făcute de mine de la început de an. Dacă nu, e musai să le citiți! De ce? Spuneam de Eclipsa dură care va fi exact peste o lună și care vă poate tulbura peste poate, vă dă peste cap întreaga viață prezentă. Și nu numai…Și viețile viitoare. Destinul complicat a afectat viața unor Raci vestiți.

Leu

Atenție, deschideți ochii ca să vedeți cât de importantă este analiza de compatibilitate!!! Perioada aceasta poate fi ca un ȘOC și pentru voi, dacă nu știți ce aveți înscris pe astrograma personală…

Fecioara

Mercur este în conjuncție cu Marte. Mai face opoziție și cu Saturn Retrograd și Pluton Retrograd, cu Capul și Coada Dragonului. Fiecare din voi să înțeleagă ce karmă personală are și acum.

Balanța

Uitați-vă ce am scris la Berbec, Rac și la Capricorn. Vine tornada de destin și peste voi, dacă nu înțelegeți acum în ceasul al doisprezecelea ce destin personal aveți. Spun de la început de an de perioada următoare, care va fi guvernată de Eclipsa din 16 iulie. Cei/cele care au ales prost în viață pot să fie foarte grav afectați(Opoziție Dublă Marte-Mercur cu Pluton RX și Saturn RX).

Scorpion

Combinațiile malefice din viața personală și de la locul de muncă sunt întotdeauna taxate de 2Malefic Kisses și de Eclipsa Faimoasă de care spuneam (16 iulie 2019-efectele se simt deja). 2Malefic Kisses vine pe complicitate Scorpioni & Săgetători și în căsătorii ieftine și în parteneriate de lucru(loc de muncă). Cei care lucrează împreună și sunt și căsătoriți așa vor face cunoștință cu Furia Universului.

Săgetător

Să parcurgeți tot horoscopul acesta, ca să înțelegeți cât de dure sunt incompatibilitățile. Mai ales dacă nu știți ce Axa a Timpului aveți pe astrograma personală (voi, familia, partenerii de viață și suflet) și dacă nu v-am interpretat eu poziția planetelor la naștere. Am văzut incompatibilități crase și în numerogramele unora. Jupiter Retrograd vă va spulbera.De ce?Va face opoziție cu Soarele-Gemeni.

Capricorn < /h2>

Eclipsa dură care va fi pe data de 16 iulie își va dubla sau tripla efectele de la această oră. În Capricorn este Saturn Retrograd(patronul vostru), Pluton Retrograd în opoziție cu Marte și Mercur pe Axa Karmică. Nu este suficient să știi doar că ești născut în acest semn zodiacal, ci trebuie să cunoști cu ce misiune ai coborât pe Pământ la reîncarnare. Altfel riști să nu știi ieșirea din acest labirint.

Vărsător

Dincolo de astrograma fiecăruia, trebuie să știți și de importanța talismanelor pe care le confecționez eu. De ce? Este o perioadă marcată de opoziții, conjunții nefavorabile(Eclipsa din 16 iulie, Saturn Retrograd-unul din patronii astrali ai unora dintre voi, Pluton Retrograd, Marte, Mercur, Karma). Talismanele acestea vă pot ajuta(protecție, sănătate, bani, dragoste, carieră, etc).

Pești

Lilith, alias Luna Neagră, este malefică pentru viața voastră în această perioada și pentru cea viitoare. Citiți tot horoscopul ca să înțelegeți și ce efecte are Eclipsa de se apropie. Afectează relațiile voastre și pe cele din jurul vostru, vă afectează sănătatea sau poate lovi în alte sectoare existențiale. Aveți nevoie să vă descifrez misterele importante din viața voastră, ca să nu vă bulversați viața toată.