Anamaria Vasile

Fetele din casa Puterea Dragostei vor avea un şoc! Toate o atacă crunt pe Roxana, dar aceasta a dat lovitura! Vezi cât de bine-i merge şatenei!

Aproape toţi concurenţii de la Puterea Dragostei s-au întors împotriva Roxanei de când s-a aflat că aceasta şi Iancu formează un cuplu în afara casei de ceva vreme.

Jador o acuză că este falsă şi că-i manipulează pe toţi bărbaţii din viaţa ei, Simina îi judecă stilul mai libertin, Mocanu spune că din cauza ei nu a format un cuplu cu Ana, Bianca o atacă pentru că l-a pierdut pe băiatul pe care-l plăcea şi tot aşa…

De câteva zile şatena este supusă unui tir fără precedent de acuzaţii şi reproşuri, dar totuşi, surprinzător, îi merge foarte bine pe toate planurile.

Roxana de la Puterea Dragostei a dat lovitura! Tânăra a început să câştige bani frumoşi!

Iancu şi-a asumat relaţia cu ea şi se comportă frumos, iar contractele de imagine sunt din ce în ce mai multe. În plus, Roxana a devenit muza numărul unu a cântăreţilor de manele şi de muzică populară din ţară.

Aceasta a primit oferte să joace în mai multe videoclipuri, după succesul înregistrat în clipurile lui Alessio şi Culiţă Sterp. Piesele sunt pe locul întâi şi doi în trending, pe youtube, iar artiştii spun că Roxana are un aport important la această realizare.

Mai mult decât atât, de când formează un cuplu, Roxana şi Iancu au fost ofertaţi să fie modele pentru mai multe cataloage de modă. Acestea fiind zise, în ciuda modului în care este tratată în casa Puterea Dragostei, protagonista noastră trece printr-o perioadă foarte bună.

sursa: wowbiz.ro

Loading...