Anamaria Vasile

Dușmanii zodiacului! Află cine îți este inamic în funcție de zodie

Stii ca nu esti obligat sa placi pe toata lumea, dupa cum stii ca nu trebuie sa te placa toata lumea. Astrologii au alcatuit o lista cu dusmanii zodiacului, perechile de zodii care nu se suporta intre ele, precum si motivele pentru care nu se inghit. și pentru care nu sunt pe aceeași lungime de undă, scrie sfatulparintilor.ro.

BERBEC – TAUR

Berbecul este genul “ridica-te si treci la fapte”. Mereu are cate ceva de facut. Berbecul nu leneveste, intrucat lenea este lucrul pe care il uraste cel mai mult in viata. Berbecului nu-i place pasivitatea, plictiseala il omoara. Berbecului ii plac spontaneitatea, distractia, aventura.

De partea cealalta, Taurul este mai “domestic”, ii place sa stea in casa, sa se bucure de confortul caminului, de o mancare buna. Taurul nu intelege “agitatia” continua a Berbecului si de ce trebuie sa faca atat de multe, cand poate trage putin pe drepta ca sa se relaxeze.

CAPRICORN – PESTI

Capricornul este un traditionalist convins, care se bazeaza pe logica si este tot timpul cu picioarele pe pamant. Nu-i intelege si nu-i agreeaza deloc pe cei cu capul in nori, visatori, idealisti. Capricornul nu-si pierde timpul cu cineva care nu ii impartaseste stilul de viata sau convingerile puternice.

Cum Pestii sunt firi visatoare, mai mereu cu capul in nori, este clar ca cele doua zodii nu se vor intelege deloc. Mai mult, Pestii se considera firi inteligente si nu inteleg deloc lipsa de flexibilitate a Capricornului. Sunt, fara doar si poate, pe lungimi de unda diferite.

VARSATOR – GEMENI

Gemenii iubesc sa fie in compania prietenilor, sa se distreze, sa petreaca toata noaptea. In schimb, Varsatorul are nevoie de timp singur, in care sa stea linistit cu gandurile sale. El nu intelege de ce Gemenii nu stiu sa petreaca timp singuri.
Ambii il considera pe celalalt nedem de incredere, asa ca se vor ocoli cu gratie. Iar daca se intalnesc, se vor ciocni cap in cap precum berbecii.

LEU – FECIOARA

Leului ii place sa dramatizeze, sa se creada centrul Universului. In afara faptului ca vrea sa atraga tot timpul atentia asupra lui, Leul o face si intr-o maniera in care, deseori, devine penibil.

Cum Fecioara este o perfectionista convinsa si nu-si doreste sa se faca de ras, va evita tot timpul compania Leului. Fecioarei nu-i place sa fie in centrul atentiei intrucat se simte inconfortabil cu toti ochii atintiti asupra sa.

RAC – SAGETATOR

Racul este o fire conservatoare careia nu-i place sa incerce lucruri noi. Se multumeste cu confortul rutinei sale zilnice. In plus, deseori, devine nesigur pe sine si intruziv.

Sagetatorul uraste aceasta latura a Racului intrucat se teme ca intr-o zi ar putea ajunge el insusi asa. Mai mult, Sagetatorul iubeste aventura, distractia si nu se vede legat de cineva. Ii poate reprosa deseori Racului ca este sufocant si de aceea nu va rezista prea mult langa el.

BALANTA – SCORPION

Balantei ii plac armonia, echilibrul. Ea simte nevoia sa controleze lucrurile, ceea ce creeaza impresia de instabilitate si agresivitate.

De cealalta parte, Scorpionul este adeptul “ochi pentru ochi”. Daca e nevoie de razboi, va fi razboi. Nu il intereseaza pacea si linistea. Pentru o Balanta, acesta este un factor perturbator major.

Fiind zodii aflate la polul opuse, ura dintre ele poate fi de-a dreptul violenta.