Anamaria Vasile

Iubita lui Skizzo Skillz a dezvăluit sexul celui de-al doilea bebeluş. „Săriţi cu idei de nume”

Skizzo Skillz nu mai poate de fericire pentru că în doar câteva luni va deveni tată pentru a doua oară. Artistul şi iubita lui, Deea, mai au împreună o fetiţă, iar acum s-a aflat şi sexul celui de-al doilea bebeluş.

Astfel, Skizzo Skillz şi Deea vor fi părinţii unui băieţel. Vestea frumoasă a fost dată de vloggeriţă pe Instagram, acolo unde şi-a rugat prietenii virtuali să-i ofere variante de nume. Cu siguranţă, Skizzo Skillz şi Deea vor opta pentru un nume ceva mai special pentru băieţel, ţinând cont că pe fetiţa mai mare o cheamă Samia.

„Bătălie mare pe locul “cel mai important bărbat din viaţa mea” 🤗 yeeep, e băiat! Săriţi cu idei de nume”, a scris Deea pe Instagram.

Vloggeriţa, despre problemele întâmpinate la începutul sarcinii
„Ne doream atât de tare să trăim aceste momente, la fel ca și Samia, noua burtică s-a lăsat așteptată undeva la un an de zile. Suntem fericiți, eu una sunt cea mai liniștită din viața mea, Robert este în extaz, Samia pare să înțeleagă foarte bine ce urmează și se bucură mult 🤗 Nu este totul roz, am încă o sarcină grea, dar detaliile astea am să vi le spun în viitorul apropiat. Mulțumesc pentru răbdare 🌟”, a scris viitoarea mămică pe Instagram.