Anamaria Vasile

Horoscop 12 iunie 2019. Vărsătorii sunt chemați să medieze o problemă delicată

Horoscop 12 iunie 2019 – Berbec:

Va trebui să faci tu un efort ca să treci peste motivele de ceartă care îți tot iei în cale. Ai nevoie de liniște, de ceva mai multă ordine și de revigorare.

Horoscop 12 iunie 2019 – Taur:

Poate că nu va fi deloc simplu, dar ai nevoie de bunăvoința celor din jur și nu o poți obține decât dacă și tu ai fost binevoitor cu ei sau vei fi așa acum.

Horoscop 12 iunie 2019 – Gemeni:

Te pot supăra cei dragi, fără să vrea. Vei avea de ales între a porni un adevărat război al cuvintelor și a accepta explicațiile lor.

Horoscop 12 iunie 2019 – Rac:

S-ar putea să te supere dinamica din familie, azi așa, mâine altfel. Știi foarte bine cât de multe dintre atitudinile oamenilor depind de emoții.

Horoscop 12 iunie 2019 – Leu:

Vei fi tentat să îți fixezi atenția asupra unor apropiați și să le atribui, fiecăruia, câte un rol în filmul vieții tale, cel pe care îl regizezi tu, în mintea ta.

Horoscop 12 iunie 2019 – Fecioară:

O mică problemă financiară ți-ar putea răpi echilibrul de care aveai nevoie pentru a te concentra la ceea ce aveai de făcut astăzi.

Horoscop 12 iunie 2019 – Balanță:

Ești tentat să îi acuzi pe cei din jur, indirect, că partea frumoasă a vieții tale nu e așa cum ai fi vrut sau chiar că ar fi dispărut cu totul.

Horoscop 12 iunie 2019 – Scorpion:

Ești nemulțumit, dar nu spui nimic despre asta, ca și cum, dacă ai vorbi, problemele s-ar putea agrava. Poate măcar față de un apropiat și tot ar fi bine să vorbești despre ce te doare.

Horoscop 12 iunie 2019 – Săgetător:

Atitudinea ta binevoitoare dă roade, dar nu mereu și nu îi influențează pe toți cei din jur în aceeași măsură. Vei avea și motive de încântare și de nemulțumire.

Horoscop 12 iunie 2019 – Capricorn:

Vrei mai multe beneficii dintr-o situație care e mult mai complicată decât vrei tu să crezi. Poate că acele beneficii vor veni, dar cu la fel de multe dezavantaje.

Horoscop 12 iunie 2019 – Vărsător:

Ești chemat să mediezi într-o problemă delicată și vei avea ocazia să îți etalezi calitățile de mediator sau să descoperi că le aveai dintotdeauna, dar nu le-ai folosit.

Horoscop 12 iunie 2019 – Pești:

Se poate spune că îți faci de lucru, căutând un motiv de nemulțumire care să îți umbrească întreaga zi. Oricine are motive de nemulțumire, dar nu toți își înnegurează singuri zilele.