Anamaria Vasile

Antonia, imagini interzise minorilor! A apărut pe scenă cu zona intimă la vedere

Antonia a apărut pe scenă într-o ținută incendiară, extrem de sexy. De altfel, cântăreața este recunoscută pentru aparițiile foarte sexy.

Antonia și Alex Velea se iubesc de ani buni și au împreună doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) şi Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano.

Pentru custodia fetei, cei doi foști soți au o dispută care durează de câțiva ani. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010. În prezent, ea locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.

Antonia a mărturisit! A furat dintr-un magazin: „Mi-a fost atât de frică!”
Antonia a mărturisit că a furat dintr-un magazin. Cântăreața a făcut dezvăluiri la Test de vedetă de la Teo Show.Antonia a fost, recent, invitata lui Sergiu Negoțiu-Piloff la rubrica din fiecare vineri, Test de vedetă, din cadrul Teo Show.

Antonia a făcut karaoke împreună cu Sergiu, și-a prezentat câinele și a făcut mărturisiri din viața personală. Cântăreața a ajuns chiar și să povestească din adolescență, dezvăluind cum a furat o brățară dintr-un magazin. Se întâmpla în perioada în care era în liceu.

„Am furat ceva dintr-un magazin. Eram cu prietena mea. Era să ne prindă. Mi-a fost atât de frică. Am furat o brățară. Nu costa cine știe ce, dar am furat-o! Eram mică!”, a spus Antonia la Test de vedetă de la Kanal D.