Anamaria Vasile

Ionut Gojman, viața după ”Insula Iubirii”! Cine este ispita ”mult dorită”

Ionuț Gojman de la “Insula iubirii” a fost mai rezervat în ceea ce privește emisiunea la care a participat împreună cu Mirela, însă înainte de difuzarea ultimului episod a rupt tăcearea. Bărbatul a mulțumit tuturor celor care l-au susținut și a ținut să lea un sfat.

„Salutare. Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru implicare şi determinare sau chiar pierdere de timp. În câteva ore, o zi, am ajuns top search pe Google, top search pe Youtube, top search pe Instagram şi Facebook. Sper să nu ajungeţi să îmi cereţi bani pentru această publicitate. „Asumaţi-vă”, fie ea pozitivă, fie ea negativă, fie frustrantă. Asta, la fiecare în funcţie de consimţământul liber exprimat, sper să menţineţi ritmul, iar când nu mai faceţi faţă, vă ajut cu drag. Toate cele bune vă doresc”, este mesajul transmis de Ionut Gojman de la “Insula iubirii”.

Ionuț Gojman de la Insula iubirii a venit alături de Mirela în emisiune, însă la final acesta a părăsit-o pentru rolul de ispită.
Mirela l-a acuzat în repetate rânduri pe Ionuț că a participat la emisiune doar ca să se afirme și să se scrie despre el. Producătorii de la „Insula iubirii” i-au făcut o ofertă de nerefuzat bărbatului, aceea de a fi ispită în sezonul următor al emisiunii.

Ionuţ Gojman de la „Insula Iubirii” a fost cerut în căsătorie. Ce a răspuns fostul concurent

După ce s-a despărţit de Mirela Banias şi, mai ales, după ce a devenit ispită la „Insula Iubirii”, Ionuţ Gojman a început să aibă din ce în ce mai multe admiratoare. Ba chiar una dintre ele l-a cerut în căsătorie.Da, aţi auzit bine, Ionuţ Gojman a fost cerut în căsătorie pe internet, de către o fană. Răspunsul lui nu a întârziat sî apară şi a fost unul la care multe persone, probabil, s-ar fi aşteptat.
Ionuţ Gojman, fostul iubit al Mirelei Banias, a răspuns negativ propunerii primită. Mai ales că, cel mai probabil, acesta nici nu o cunoaşte pe fata respectivă, putem spune că reacţia lui a fost una firească şi de înţeles. „Vrei să te însori cu mine?”, a fost întrebarea primită de acesta. „Nu, nu, mulţumesc”, a răspuns Ionuţ Gojman.

Cine este Ionut Gojman

Bărbat brunet cu aspect atletic, Ionuț Gojman era sigur că el deține toate calitațile pentru a ajunge ”inspita suprema” pe insula. Dorința i s-a indeplinit. Ziarele au început să scrie despre el, a aparut in emisiuni la tv, si s-a imbracat in costumul inspitei. Insă lucrurile nu au mers chiar asa cum se astepta, căci de! Uneori socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg! Asadar, au aparut o multime de glume pe seama aparițiilor sale, iar noi va prezentam reactia lui!

 

„Sincer, mă amuz maxim când văd meme-urile, unele chiar mișto. Legat de critici…când văd câteodată din partea cui vin, Doamne…Mai bine aș tăcea în locul lor! Oamenii nu au realizat nimic nici pentru ei măcar, dar se pare că sunt cei mai pricepuți în critici și sfaturi. Eu sunt destul de imun la astea. În lumea de azi, știu că este foarte greu să fii sincer și să le spui verde în față. Aasta îi deranjează pe majoritatea…faptul că ei nu pot concepe că tu nu ești pe aceeași lungime de undă cu turma.” a spus Ionuț Gojman, pentru www.spynews.ro.