Anamaria Vasile

Cine e solista din imagine? Operațiile estetice au transformat-o șocant!

Rețelele de socializare cu filtrele lor „perfecte” și programele de editat reușesc mereu să creeze confuzie în mediul online, când internauții nu mai știu dacă artiștii pe care îi urmăresc pe net apelează la aceste „trucuri” sau dacă și-au făcut, într-adevăr, operații estetice, atunci când se prezintă cu „un nou chip” pe internet. Acesta este și cazul Margheritei de la Clejani, care pare de nerecunoscut în ultime imagini publicate pe contul său de socializare.

Nu mai este un secret faptul că operațiile estetice au ajuns la ordinea zilei, mai ales pentru majoritatea vedetelor din showbiz, care sunt extrem de atente cu imaginea lor și apelează la aceste proceduri cu ușurință, ca la activități obișnuite precum mersul la control stomatologic sau la coafor. Dacă intervențiile estetice nu mai sunt de mult timp un subiect tabu și unele dive își recunosc operațiile, această regulă nu se extinde însă asupra tuturor celor care apelează la aceste modalități de înfrumusețare.

Cum s-a transformat Margherita de la Clejani de-a lungul anilor

De-a lungul timpului, s-a tot glumit pe seama acestui subiect, cei care sunt împotriva operațiilor estetice susținând că fetele din ziua de azi merg la același doctor estetician, având în vedere că mai toate au aceleași trăsături și par a fi trase la indigo. Multe astfel de răutăți s-au spus și despre Margherita de la Clejani, fiica soliștilor tarafului din Clejani, care a avut parte de o transformare spectaculoasă odată cu trecerea anilor.

Ultimele sale poze publicate pe conturile de socializare le-au cam dat bătăi de cap admiratorilor acesteia însă, având în vedere că unii dintre ei au susținut că nu o mai recunosc. Să-și mai fi făcut Marga câteva intervenții sau să fi apelat la programele de editare facială? Cert este că artista nu mai arată deloc ca la 18 ani, atunci când nu călcase încă pragul medicilor esteticieni.

Deși își recunoaște unele intervenții, Margherita și mama ei, Viorica, se coalizează atunci când vreo persoană publică se mai leagă de operațiile sale, numindu-le nereușite, susținând la unison că artista nu ar avea așa de multe intervenții așa cum se vehiculează.

„Eu când am apărut prima oară la tv, la 14 ani, eram blondă…eram grasă. Acum am 26 de ani. Toată lumea știe că mi-am pus silicoane și cred că am făcut acest lucru pentru că acum mă pot mândri cu piepltul meu. La mine chiar era nevoie de o pereche de silicoane. Nu aveam sâni deloc și mă simțeam complexată.

Nu înțeleg de ce lumea spune că sunt operată din cap până în picioare. Ce înseamnă operat din cap până în picioare? Da, într-adevăr, îmi place să am buzele mari, cu volum. Dar cred că nu mai există fete de vârsta mea care nu își pun acid hialuronic în buze, toate au”, se apăra Margherita în urmă cu ceva vreme, în cadrul unei emisiuni tv.