Anamaria Vasile

Zânele zodiacului: patru femei cu puteri miraculoase

Zânele nu sunt doar niște personaje din povești și desene animate, ci chiar există printre noi, însă nu oricine reușește să le vadă cu ochiul liber. Trebuie să îți deschizi inima pentru a putea să descoperi femeile speciale din jurul tău. Uneori, nici măcar ele nu știu că au puteri miraculoase în interiorul lor.

Zânele zodiacului: fac minuni fără baghetă și praf magic!

Taur

Reprezentanta acestei zodii face adevărate vrăji în bucătărie, altfel nu ne închipuim cum de îi ies toate preparatele atât de delicioase. Sigur ține în șorțul ei de bucătărie o poțiune care îi transformă toate mâncărurile în ceva spectaculos. Nu ar trebui să te surprindă nici dacă ar ști să prepare niște licori magice pentru iubit. Nu degeaba reprezentanții sexului opus sunt înnebuniți după ea. Este suficient să o privească o dată în ochi, ca să nu o mai uite niciodată în viața lor.

Rac

O altă nativă a horoscopului cu puteri de zână este și cea născută sub influența zodiei Rac. Dacă ai una în viața ta, te poți considera norocoasă, fiindcă te va proteja mereu. Este ca un înger păzitor pentru cei din jurul ei. Sare în sprijinul lor de fiecare dată când au o problemă și face adevărate minuni pentru ei. Parcă ar avea o baghetă magică pentru zâmbete, altfel nu reușim să înțelegem cum de reușește în doar câteva secunde să alunge norii tristeții de pe chipul lor.

Scorpion

Și în zodia Scorpion se nasc femei cu puteri magice. Ele reușesc să citească gândurile celor din jurul lor destul de bine. Intuiția le spune când cel din fața lor încearcă să le ducă de nas. Poate că nu vor reacționa în niciun fel la început, dar nici nu se vor lăsa manipulate în continuare. Vor aștepta momentul potrivit pentru a acționa. Nu ar trebui să ne mire dacă, atunci când vor fi călcate pe coadă, vor scoate bagheta și îl vor transforma pe inamic într-o necuvântătoare hidoasă. Așadar, gândește-te de două ori înainte să le superi.

Vărsător

Nu trebuie să stai prea mult pe gânduri pentru a-ți da seama că femeile din zodia Vărsător sunt unele dintre zânele horoscopului. Oricine își poate da seama că ele nu par de pe această lume și că au ceva magic în firea lor. Modul lor de a acționa în viață este cu totul diferit față de cel al oamenilor din jur. Lucrurile și situațiile care îi pun în pericol pe alții le ajută pe ele. Totul ca și cum ar putea să ghicească din timp exact ce se va întâmpla. Nu sunt niciodată prinse pe picior greșit. Doar o zână ar putea să aibă această abilitate.

Zânele zodiacului sunt femei cu puteri excepționale, așa că nu ar trebui să te pui rău cu ele. Deși nu au înclinații distructive, își pot schimba firea atunci când sunt supărate.