Anamaria Vasile

Ivanka şi Melania Trump, apariţii demne de podiumurile de modă! Au furat toate privirile

Fiica preşedintelui american, Donald Trump, este întotdeauna în pas cu modă şi concurează cu Melania în ceea ce priveşte rochiile care primesc comentarii pozitive din partea criticilor de modă. Ivanka Trump a bifat încă o apariţie impecabilă cu ocazia ultimei petreceri susţinute la Winfield House, toate privirile concentrându-se asupra sa.

Fiica cea mare a lui Donald Trump, Ivanka, a îmbrăcat o rochie de un alb imaculat la petrecerea organizată de către ambasada Statelor Unite ale Americii în Marea Britanie. La eveniment a participat alături de tatăl său, iar comesenii nu au fost alţii decât prinţul de Walkes, prinţul Charles şi soţia acestuia, ducesa de Cornwall, Camilla Bowles.

Ivanka, mamă a trei copii, purtat o rochie albă, cu umerii goi, pe care a accesorizat-o cu o pereche de cercei, o brosă sclipitoare şi un clutch arginitiu. În cazul pantofilor, Ivanka a optat pentru o pereche creată de către Jimmy Choo. Preţul lor a fost pe măsură, căci aceştia costă aproximativ 900 de dolari. Părul blond, care aminteşte de personajul din povestea Rapunzel, şi l-a prins într-un coc lejer, iar machiajul a fost unul minimal, căci frumuseţea naturală a Ivankăi nu are nevoie de prea multe artificii pentru a se face remarcată.

Ivanka şi Melania Trump, întotdeauna nişte prezenţe greu de trecut cu vederea
Melania Trump a făcut, la rândul său, impresie cu ocazia vizitei cuplului prezidenţial american în Marea Britaniei şi nu a dat greş atunci când a ales să îi aducă un omagiu prinţesei Diana, prin intermediul ţinutei pe care a purat-o. Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii a impresionat datorită ţinutei impecabile. un deux-pieces alb cu bleumarin, combinaţie de culori fiind cunoscută ca una dintre preferatele Dianei.