Anamaria Vasile

Ce rochie va purta fetița Adelinei Pestrițu la nunta vedetei. Comandată special din străinătate

Nu doar Adelina Pestrițu va străluci în ziua nunții sale. Vedeta vrea ca și fiica ei să arate spectaculos.

Ziua de 20 iulie este una extrem de importantă și foarte așteptată de fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu. Aceasta se căsătorește cu Virgil Șteblea. Adelina Pestrițu a anunțat că va purta două rochii de mireasă la nunta sa. Și fiica sa, Zenaida Maria, va avea o apariție spectaculoasă. Potrivit click.ro, bruneta a mărturisit în cercul ei de prieteni că Zenaida Maria, în vârstă de aproape 10 luni, va purta o rochiţă absolut superbă pe care i-a aciziţionat-o deja din America.

Ziua de 20 iulie este una extrem de importantă și foarte așteptată de fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu. Aceasta se căsătorește cu Virgil Șteblea. Adelina Pestrițu a anunțat că va purta două rochii de mireasă la nunta sa. Și fiica sa, Zenaida Maria, va avea o apariție spectaculoasă. Potrivit click.ro, bruneta a mărturisit în cercul ei de prieteni că Zenaida Maria, în vârstă de aproape 10 luni, va purta o rochiţă absolut superbă pe care i-a aciziţionat-o deja din America. „O să-i comand o rochie de mini-mireasă, tot albă. Evident că va sta şi ea cu noi, ne vom distra împreună. Va rămâne în grija bunicilor şi, chiar dacă şi ele vor avea rochii cu trenă, cu siguranţă vor alerga după micuţa noastră”, declarat Adelina Pestrițu recent.

„Vă prezint în premieră invitațiile pentru cele 6 domnișoare și cei 6 cavaleri de onoare. Flick, „Domnul Rimă” ne-a sarit in ajutor în privința textului pe care l-a personalizat după sufletul și asemănarea noastră.”, a scris vedeta în mediul online.

Adelina Pestrițu este o fostă asistentă și prezentatoare de televiziune în vârstă de 32 de ani. Adelina Pestrițu a devenit mămică pentru prima oară în data de 3 august 2018. Bruneta a adus pe lume o fetiță, Zenaida Maria, fruct al poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu Virgil Șteblea. În data de 10 noiembrie, Adelina Pestrițu a botezat-o pe fiica sa. Zenaida Maria a fost creștinată de un cuplu de oameni de afaceri din Constanța.