Anamaria Vasile

Damian Drăghici debutează în actorie. Artistul face parte din distribuția serialului Sacrificiul

Damian Drăghici nu contenește să își surprindă publicul și, pe lângă pasiunea sa pentru muzică cu care a reușit să cucerească fanii la nivel internațional, acesta debutează ca actor din toamnă, în noua producție a Ruxandrei Ion, „Sacrificiul”, care va fi difuzată la Antena 1.

Rapha este personajul căruia îi va da viață. Damian Drăghici se va ocupa și de o parte din muzica din cadrul acestei producții.

„Îmi face mare plăcere să joc în acest serial! Inițial fusesem contactat de doamna Ruxandra Ion ca potențial compozitor al serialului. De altfel voi produce și muzică special pentru «Sacrificiul». Este prima oară pentru mine când am un rol, nu am mai jucat până acum, dar repet, îmi face plăcere și mă simt onorat. Cred că serialul va avea mare succes.”

Serialul, ce urmează a fi difuzat în toamna acestui an, este un „family drama” cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în Bucureşti şi în afara Capitalei.