Anamaria Vasile

Horoscop 3 iunie 2019. O iubire plină de farmec

Berbec
Vor avea un început de săptămână zbuciumat. Probleme apar din toate direcțiile, iar cheful de muncă e imposibil de găsit.

Taur
Trăiesc un episod de gelozie, asta deși partenerul de viață nu are nicio intenție de a înșela. Gurile rele vorbesc mult și fără sens, ar fi indicat să aștepți dovezi clare înainte de lua vreo decizie importantă.

Gemeni
Sunt plini de entuziasm la locul de muncă, însă riscă să facă pași greșiți. Nu toată lumea împărtășește această bucurie, iar unii s-ar putea chiar să pună bețe în roate. Evită o confruntare directă și nu lua nicio șicană în nume personal.

Rac
Îndrăgostiți până peste cap, trăiesc magia pe care doar o nouă poveste de iubire o poate aduce. Totul este perfect, nimic rău nu se poate întâmpla și, bineînțeles, norocul e de partea lor. Pentru moment, toate acestea sunt adevărate.

Leu
Nativii din Lei vor avea parte, astăzi, de un câştig neaşteptat. Păstraţi-vă planurile pentru viitor în minte şi nu renunţaţi la ele sub nicio formă. Câştigul va fi găsit acolo unde vă aşteptaţi mai puţin.

Fecioară
Nativii din zodia Fecioară vor avea o zi de neuitat alături de persoana iubită. Tot ceea ce aţi planificat pentru astăzi se va îndeplini exact aşa cum v-aţi dorit. Bucuraţi-vă de aceste clipe, dar şi de oamenii din jurul vostru. Până la urmă doar cei dragi contează, nu lucrurile materiale.

Balanţă
Balanţele vor realiza, astăzi, că nu este posibil să trăieşti în trecut. Un vis vechi va ieşi din orice calcul, după ce un episod vă va aduce cu picioarele pe pământ. Este momentul să trăiţi în prezent şi să priviţi spre viitor.

Scorpion
Scorpionii vor primi, astăzi, un apel neaşteptat. O persoană cu care v-aţi certat va fi cea care va face primul pas pentru restabilirea relaţiei. Dacă aţi realizat, în tot acest timp, că voi aţi fost cei care aţi provocat ruptura, atunci ar trebui să luaţi în considerare şi posibilitatea să vă cereţi iertare.

Săgetător
Nu trebuie să iei în seamă micile detalii care te-au tras în jos. Din cauza nivelului scăzut al stimei de sine, ai putea să declanşezi o cădere nervoasă, aşa că ţine capul sus. Trăieşte aici şi acum, bucură-te de lucruri mici, cum sunt zâmbetele celor dragi.

Capricorn
E o zi perfectă pentru a începe un dialog responsabil. Dacă nu eşti mulţumit de veniturile tale, poţi solicita o mărire de salariu. Dacă simţi că eşti nefericit, discută cu partenerul deschis şi cere ajutorul.

Vărsător
Din neatenţie astăzi rişti să încalci spaţiul cuiva apropiat, depăşind anumite limite. E posibil ca astfel să afli un secret straniu despre acea persoană. Încearcă să uiţi şi să ignori ce ai aflat, cât mai repede, abţine-te de la bârfe pe această temă.

Peşti
Ar putea să ţi se pară obositoare o zi atât de calmă ca cea de astăzi. Cel mai interesant moment al ei ar putea fi o bârfă despre povestea de dragoste a unui apropiat, sau un videoclip amuzant.