Anamaria Vasile

FOSTA LOGODNICĂ DĂ DE PĂMÂNT CU PASTRAMĂ DUPĂ NUNTĂ: ”EL TREBUIA SĂ POARTE ROCHIE ȘI BRIGITTE PANTALONI!”

După căsătoria-fulger, Brigitte și Florin Pastramă se pregătesc intens de nunta care va avea loc luna viitoare.

 

Imediat după cununie, Florin Pastramă s-a scuzat că și-a abandonat logodnica și a acuzat-o, totodată, pe fosta asistentă TV Raluca Podea că i-ar fi acordat mai multă atenție fiului ei decât lui.

Raluca Podea a răspuns acuzațiilor fostului logodnic, căruia nu i-a urat casă de piatră, ci a făcut dezvăluiri halucinante din căminul în care au trăit câțiva ani.
”În primul rând, au încurcat ținutele. El trebuia să poarte rochie și ea pantaloni. În al doilea rând, dacă eu stăteam plecată de acasă așa cum spune el, este din simplul motiv pentru că eu am grijă de copilul meu, eu sunt o mamă responsabilă. Nu las copiii pe străzi sau să n-am grijă de ei cum fac alți oameni. Nu cred că sunt în stare să pot avea grijă, ca o slugă, de casă. Eu nu pot, atâta timp cât stătea ca o slugă, să stea ca o slugă, eu nu pot să-mi permit să stau trântor în casă. Eu muncesc, îmi cresc copilul singură, eu am grijă de familia mea… au fost multe alte chestii. Iertare să ceară cui vrea, la biserică… dacă-l mai iartă Dumnezeu, dar nu cred că-l iartă”, a spus Raluca Podea.