Anamaria Vasile

Fiica lui Mădălin Ionescu se mută de acasă. Ce s-a întâmplat, de fapt, în familia lui și a soției sale, Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu i-a dăruit o prințesă lui Mădălin Ionescu în urmă cu doi ani. Însă, fostul prezentator mai are o fată și un băiat din prima casătorie. Înainte să devină rămână însărcinată, vedeta și-a îndeplinit rolul de mamă în creșterea și educația copiilor soțului ei: Ștefania și Filip. Fata lui Mădălin Ionescu a decis să se mute de acasă. Mama sa vitregă a spus ce se întâmplă, de fapt, în familia lor.

Cristina Șișcanu a reușit să păstreze un echilibru între carieră și familie, iar în cea din urmă a bifat cele mai multe reușite. Ea este bucuroasă că, deși, între fiica ei biologică copiii lui Mădălin Ionescu există diferențe mari de vârstă, ei sunt foarte uniți. În cadrul unui interviu ea a vorbit despre moștenitorii lor, dar și despre decizia fiicei sale vitrege de a se muta din casă.

“Noi avem copii de toate vârstele, cu preocupări diferite. Ştefania împlineşte 22 de ani, vrea să ia viaţa în piept şi se pregăteşte să se mute de acasă, la câteva străzi distanţă de noi, Filip are 15 ani, iar Petra are doi. Dacă o întrebi pe cea mică pe cine iubeşte cel mai mult o să spună că pe „Pepe”. Aşa îl alintă ea pe Filip, nu ştiu de ce. Îi zice şi Filip, dar mai des: «Pepe». Pe Ştefania o alintă: «Sisi». Pe Filip îl mângâie, îl pupă, se joacă cu el, îi găteşte în bucătăria ei de jucărie. El se preface că bea şi mănâncă tot ce îi pregăteşte ea. Fac şi puzzle-uri împreună. Filip are o răbdare incredibilă cu ea”